• OOK VOOR LEZINGEN, DEMONSTRATIES EN WORKSHOPS 0492-380548
Home » GRATIS LEZINGEN EN DEMO'S

GRATIS LEZINGEN EN DEMO'S

EINDELIJK!! Na 200 jaar staat de medische wereld steeds meer open voor andere vormen van helen, van genezen. Artsen bevelen steeds vaker trainingen aan als MINDFULNESS, YOGA, LIFESTYLE-COACHING etc.

Neurologie en de geesteswetenschappen vinden elkaar steeds meer. Studies naar de werking van hypnotherapie, NLP, Mindfulness, muziektherapie etc. worden nu wetenschappelijk ondersteund door MRI-scans die daadwerkelijk veranderingen in het brein laten zien zodra je hiermee aan de slag gaat. Neuroplasticiteit is een algemeen aanvaard fenomeen in de medische wereld geworden. Dit is het vermogen van je brein om daadwerkelijk fysiek te veranderen o.a. door je eigen gedachten te sturen en te trainen.

De werking van medicijnen en hun bijwerkingen zoals angstremmers en antidepressiva staat enorm ter discussie.  Wereldwijd wordt hier intensief studie naar gedaan. Hypnotherapie sluit hier naadloos bij aan en wordt niet meer als iets weirds of paranormaals of gewoonweg fake gezien. Steeds vaker vinden mensen succesvol hun weg naar een hypnotherapeut omdat de resultaten onmiskenbaar en niet meer te negeren zijn.

HYPNOCHANGE heeft zich onder andere tot doel gesteld om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van deze ontwikkelingen en te laten zien dat er meer mogelijk is! 

Vanaf NU bieden wij daarom GRATIS GASTLESSEN en LEZINGEN aan. Naast de theorie kunnen deelnemers zelf ervaren en zien hoe waardevol deze vorm van therapie is! Wat het is, hoe en waarom het werkt en hoe het is om trance te ervaren. Geen suffe lezing maar pro-actief en onderhoudend met EXPERIMENTEN, DEMO'S  en eventueel EEN LIVE THERAPIESESSIE! 

De lezingen zijn geschikt voor bedrijven en organisaties, scholen en universiteiten, (sport)-clubs, verenigingen of  vriendengroepen.

 

INTERESSE?

KLIK HIER OM CONTACT OP TE NEMEN

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.