• OOK VOOR LEZINGEN, DEMONSTRATIES EN WORKSHOPS 0492-380548
Home » HYPNOTHERAPIE - HET ÉCHTE VERHAAL

HYPNOTHERAPIE - HET ÉCHTE VERHAAL

HYPNOTHERAPIE – HET ÉCHTE VERHAAL       EERSTE DEEL

 

HYPNOSE EN WAT ER NIET KAN   

Nu hypnose en hypnotherapie aan een sterke opmars bezig is zien we helaas ook een andere, ongewenste ontwikkeling op gang komen.

Internet staat vol met advertenties van aanbieders van hypnose als een “wondertherapie” voor allerlei kwalen en ziektes of doen bizarre beloftes. Door het aanschaffen van mp3 - of videocursussen kun je al je problemen oplossen, de rest van je leven gelukkig zijn en zelfs rijk en succesvol worden! 

Zelfs penisvergrotingen en het genezen van kanker heb ik voorbij zien komen. Een persoonlijk dieptepunt voor mij was de vraag van een collega hypnotherapeut om samen een hypnose product te ontwikkelen voor borstvergrotingen. Als je met hypnotherapie je borsten of penis zou kunnen vergroten, of de kleur van je ogen zou kunnen veranderen staat niets het opnieuw aangroeien van een verloren ledemaat in de weg. En dat is mega-goed nieuws…..toch?

Sorry voor de teleurstelling maar…….. Dit kan hypnose allemaal NIET!

Een zichzelf professioneel hypnotherapeut noemende ondernemer, verlaagt zich niet tot het verkopen van dergelijke hypnose “producten” maar heeft ethiek, eerlijkheid en vertrouwen hoog in het vaandel staan. Evenals het positief bijdragen aan het wegnemen van de vooroordelen en misvattingen over dit mooie stukje gereedschap voor de therapeut. Want dat is wat het is: een zeer krachtige tool die, mits vakkundig gebruikt, tot  verandering van ongezond gedrag kan leiden. 

WORDT VERVOLGD


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Dré van der Wurff
3 jaar geleden

Willie.....jouw site ziet er goed uit
ave den Dré