• OOK VOOR LEZINGEN, DEMONSTRATIES EN WORKSHOPS 0492-380548
Home » HYPNOTHERAPIE - HET ÉCHTE VERHAAL

HYPNOTHERAPIE - HET ÉCHTE VERHAAL

Het échte verhaal - tweede deel

Hypnose is een zeer krachtig instrument dat op verschillende manier gebruikt kan worden.

Een hamer kun je gebruiken voor het timmeren van een eenvoudige betonbekisting en de prachtigste meubels, of als een hulpmiddel bij het slopen van datgene waar je vanaf wil. Er zijn misschien wel tientallen toepassingen voor een hamer te bedenken.

Hetzelfde geldt voor hypnose. Je kunt het inzetten voor als medisch hulpmiddel, als psychologisch hulpmiddel of voor amusement en (niet te vergeten!) als genotsmiddel. Het resultaat hangt altijd af van het vakmanschap van de hypnotiseur (ook wel "operator" genoemd) en de medewerking van de cliënt ("subject") of groep cliënten.

 

Hypnose is hoogstwaarschijnlijk de meest wetenschappelijk onderzochte "alternatieve" geneeswijze. Langzaam maar zeker wordt het "mysterie" rondom hypnose opgelost en wordt duidelijk wat de invloed van onze gedachtes en gedrag op onze fysiologie en biologie is. Onafhankelijk onderzoeken door universiteiten in de VS, UK, Frankrijk, Zwitserland etc. hebben ervoor gezorgd dat pijnbestrijding, ibs, hypnosedatie en nog veel meer  toepassingen inmiddels "evidence-based" verklaart zijn.

 

 

 

 

Wat is nu de reikwijdte van hypnotherapie? Wat is er mogelijk dan?

Het veranderen van gedrag kan leiden tot verandering tot op het diepste cel niveau! Ongezond gedrag leidt sneller tot zo'n verandering dan gezond gedrag! En je gedrag wordt bepaald door je eigen gedachtes!

Hypnotherapie helpt je, door middel van het snel aanleren van andere, gezonde gedachtes en gedrag, je mentaal én fysiek beter te voelen, sneller te helen of te beter te presteren.

Een sprekend voorbeeld is het bezoek aan een tandarts. Met de juiste voorbereiding kan je met hypnose grip krijgen op je angst, verdoofd worden zónder gebruik van enig verdovingsmiddel én veel sneller helen. Door middel van de juiste suggesties stopt een bloeding meteen na het (pijnloos!) trekken van een tand. De bloedende haarvaten sluiten zich nagenoeg meteen. Het genezingsproces start meteen en is ongeveer de helft van de gebruikelijke genezingstijd.

Maar dat betekent nog niet dat het mogelijk is om een slagaderlijke bloeding door een hypnotische suggestie te stoppen!

 

Wordt Vervolgd


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

flirtensheer
3 jaar geleden

hot girls are waiting for you!

http://dajting.playattack.win