HypnoChange

STOPTOBER ACTIE 2018

Gepubliceerd op 14 september 2018 16:46

"WORD EEN NIET-ROKER BINNEN 10 DAGEN!"

Ook dit jaar sluit HYPNOCHANGE zich aan bij de jaarlijkse "stoppen met roken campagne" STOPTOBER

 

Ben jij het nu ook écht zat? Voelen dat je conditie, je longen en je organen achteruit gaan. Beseffen dat de toekomst er wel eens heel slecht uit zou kunnen zien. Zie je jezelf al in je woonkamer rondlopen? Rondlopen met 15 meter zuurstofslang en het geluid van de pomp op de achtergrond. Ben je zat om bekeken worden als die vieze roker en altijd maar buiten moeten gaan staan als een of andere paria? Dat je huid er steeds meer als perkament uit gaat zien. Weten dat je MOET stoppen maar dat je niet anders kunt. Zie jij ook op tegen de zogenaamde afkickverschijnselen? Of heb je al vele zinloze pogingen gedaan? 

Hoe zou het zijn als over een week of twee vrij zou zijn van deze smerige gewoonte? Zónder een nieuwe andere slechte gewoonte aan te leren? Als je binnen een paar weken alles beter proeft en ruikt. Dat je eigen mond, haren, huid en kleding frisser ruikt! Als je over een paar maanden ziet dat je huid een betere kleur heeft en dat je voelt dat je longen steeds schoner worden. Dat je conditie vooruit gaat! Dat je weer kunt genieten van fijne momenten met of zonder anderen. Boodschappen doet zonder honderden euro's per maand aan dat gif uit te geven! Er zelfs niet meer mee bezig zijn, alsof je nooit gerookt hebt! Wat zou er allemaal verandert zijn? Mentaal, lichamelijk, sociaal en financieel?

Binnen 10 dagen kan jij een niet-roker zijn!

Jij weet, diep van binnen,  al heel lang dat de oorzaak in je manier van denken zit. Dat nooit zult kunnen stoppen als het je niet lukt, anders over roken en stoppen met roken te denken. En geen pleister, naald of magneet kan jouw gedachtes, ideeën of overtuigingen veranderen! 

Met mijn hulp kun je dat wél! Voordelig, snel en zonder afkickverschijnselen of dubieuze medicatie!  Geen gevaarlijke psychotica slikken, niet maandenlang dure nicotinepleisters plakken of uit wanhoop maar naalden in je laten steken of "tovermagneten" aan je oren of om je nek hangen.

Wat moet jij ervoor doen?

Je vergoed mij de prijs van ongeveer twee sloffen sigaretten van een goed merk, je bent optimaal gemotiveerd én vertrouwd op mijn kennis en vaardigheden. Dat is alles!

Dit traject is speciaal voor jou volledig op maat.  Bijzonder interessant is het traject voor kleine groepen tot maximaal 4 personen. Stop samen met je gezin, vrienden of collega's en haal nóg gemakkelijker en sneller je doelstelling! Na slechts enkele sessie weet jij dat je een niet-roker bent! Geen ex-roker.....ex-rokers kunnen terugvallen. Een niet-roker is en blijft een niet-roker! En dat is gewoon fantastisch....toch!?

 

Ben jij er nu écht klaar voor?

Vraag dan hieronder de digitale folder aan. Let op! Er zijn slechts een beperkt aantal reserveringen mogelijk.

 

                              JA! OOK IK WIL BINNEN 10 DAGEN STOPPEN!

                                    STUUR MIJ BINNEN 24 UUR DE FOLDER


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.