• OOK VOOR LEZINGEN, DEMONSTRATIES EN WORKSHOPS 0492-380548
Home » STOPTOBER of STOP NU!

STOPTOBER of STOP NU!

"WORD EEN NIET-ROKER BINNEN 10 DAGEN!"

 

                                      Ben jij er nu ook écht klaar mee?
Voel je dat je conditie, je longen en je organen achteruit gaan. Stinken je huis, kleding en jijzelf altijd naar nicotine? Ben je het zat om buiten te moeten staan als een of andere paria? Dat je huid er steeds meer als perkament uit gaat zien. Vind je het ongemakkelijk als je kinderen of kleinkinderen zien dat weer moet roken? Weet je dat je moet stoppen, voor jezelf, voor je kind(eren) of je partner maar weet je niet hoe? Zie jij ook op tegen de zogenaamde afkickverschijnselen? 

Als je stopt met roken wordt je sjagrijnig, ben je opgefokt en kom je tientallen kilo's aan. Maar als dat altijd zo is, dan zouden ALLE niet-rokers dik, sjagrijnig en heel vervelende mensen zijn....toch? Natuurlijk is dat NIET zo!"

-Waarom zie je in een vliegtuig geen rokers in paniek rondrennen als ze uren of misschien wel een dag lang geen sigaret kunnen nemen? 

-Waarom wordt je 's nachts niet wakker om te roken?

-Waarom kun je op je werk urenlang zonder tabak en zit thuis de asbak vol als je twee uurtjes achter je laptop hebt gezeten? 

 - Heb je ooit een drugs- of alcoholverslaafde zien afkicken? Ze dagen of wekenlang zien liggen rillen en overgeven tot al het gif uit hun lichaam is verdwenen? En dan soms jarenlang bezig zijn om te leren hoe ze weer een normaal leven kunnen leiden. Heb je ooit zo'n strijd gezien bij iemand die is gestopt met roken?


- Zou je kunnen stoppen als je wist dat jij, je partner of je kind zou overlijden als je nog één sigaret op zou steken? 


- Hoe vaak steek je een sigaret op omdat je zo'n verschrikkelijke behoefte aan nicotine hebt? En hoe vaak zónder erbij na te denken? Hoe vaak proef je hem écht en geniet je ervan?

Als je hier even over nadenkt, ben je dan een VERSLAAFDE of heb je EEN SLECHTE GEWOONTE? Heb je, net als een drugsverslaafde, zo'n extreme zucht naar nicotine dat je er desnoods voor zou liegen, bedriegen of stelen? Je bent toch verslaafd? Je lichaam MOET toch nicotine hebben? Of ben je bang voor wat er met je gebeurt als je nu zou stoppen? Wordt je onrustig bij die gedachte? Als je nerveus wordt van het idee dat je gaat stoppen, komt dat dan omdat je nicotine nodig hebt? Het enige juiste antwoord is NEE! 

De grootste hindernis bij het stoppen met roken zijn deze gedachtepatronen, overtuigingen en gedragingen. Hier ligt dus de oplossing! Maar hoe snel zou bijvoorbeeld een pleister, naald of magneet jouw gedachtes, ideeën en overtuigingen kunnen veranderen?

Hoe zou het zijn als jij je helemaal niet druk zou maken over het stoppen? 
Hoe zou het zijn als je over een week of twee vrij zou zijn van deze gewoonte? Wat als je weet dat het GEWOON GOED zal gaan. Zónder een nieuwe andere slechte gewoonte aan te leren? Als je binnen een paar weken alles beter proeft en ruikt. Dat je eigen mond, haren, huid en kleding frisser ruiken! Als je over een paar maanden ziet dat je huid een betere kleur heeft en dat je voelt dat je longen steeds schoner worden. Dat je conditie vooruit gaat! En dat je kinderen, partner of vrienden trots op je zijn. Boodschappen doet zonder honderden euro's per maand aan dat gif uit te geven! Er zelfs niet meer mee bezig zijn! Wat zou er allemaal verandert zijn? Mentaal, lichamelijk, sociaal en financieel?
     

Met mijn hulp kan dat! Voordelig, snel en zonder heftige afkickverschijnselen.  Geen pillen slikken, niet maandenlang dure nicotinepleisters plakken, naalden in je laten steken of "tovermagneten" aan je oren of om je nek hangen.

 

Wat moet jij ervoor doen?

                                        1. Je besluit NU om definitief te stoppen.
                                        2. Je bent optimaal gemotiveerd.
                                        3. Je volgt mijn eenvoudige instructies op.
                                        4. Je hebt vertrouwen in mij en mijn vaardigheden.

Dit traject is speciaal voor jou volledig op maat.  Bijzonder interessant is het traject voor kleine groepen tot maximaal 4 personen. Stop samen met je gezin, vrienden of collega's en haal nóg gemakkelijker en sneller je doelstelling! 

 

Ben jij er nu écht klaar voor?

Vraag dan hieronder het contactformulier in en ik neem binnen 48 uur contact met je op.

 

                              JA! IK BEN ER NU ÉCHT KLAAR MEE!


«   »