• OOK VOOR LEZINGEN, DEMONSTRATIES EN WORKSHOPS 0492-380548
Home » Stoppen? Dat kan ik zelf.....toch?

Stoppen? Dat kan ik zelf.....toch?

In oktober(STOPTOBER) bied ik al enige jaren het  traject “Word Een Niet-Roker” aan.  Een 10 daags traject, bestaande uit audiotraining, 2 sessies en persoonlijke begeleiding. Dit traject bied ik zowel individueel aan en aan kleine groepjes tot max. 4 personen. 

Cliënt A. uit V. had besloten dit traject samen met zijn vriendin te doen. Ze wonen samen en zijn de trotse en zorgzame ouders voor hun zoontje van anderhalf.  Dit zoontje is ook hun grootste en belangrijkste motivator om te stoppen.  

Ruim een week geleden hebben ze gezamenlijk hun eerste sessie gehad en die verliep uitstekend. Beiden gingen in gemakkelijk in een diepe trancestaat en accepteerden mijn suggesties heel eenvoudig.  Vriendin M. onderging haar tweede sessie gisteren en zij was hierna niet eens meer in staat een sigaret aan te nemen naar haar mond te brengen.  

Vandaag heeft A. zijn tweede sessie. A. komt zeer opgewekt binnen en zoals altijd start ik met de evaluatie van de afgelopen week. A. vertelde dat alles prima is. Hij voelt zich goed, heeft geen enkele zucht of verlangen naar tabak. Op momenten waarop hij eerst volledig automatisch een sigaret nam denkt hij er niet eens meer aan. Als het gevoel optreedt dat hij “iets” mist is het voor hem vanzelfsprekend dat hij kiest voor een gezonde snack. Hij denkt er niet bij na en doet dit gewoon.

Als ik A. vraag wat hij nu nog nodig zou hebben om definitief een niet-roker te blijven antwoord hij:

Helemaal niets. En om eerlijk te zijn vraag ik me af in hoeverre de hypnose-sessie mij hierbij geholpen heeft en of je mij nog zou kunnen helpen. Ik kan het zonder moeite zelf!”

Ik heb A. gefeliciteerd met het resultaat. Binnen een week volledig stoppen met roken, zonder afkickverschijnselen of ander ongemak. Helemaal op “eigen” kracht en dat verdient respect!

Ik geniet nog de hele dag van mijn binnenpret en van mijn eigen verbazing.  Hypnotherapie  is gewoonweg fantastisch!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.