• OOK VOOR LEZINGEN, DEMONSTRATIES EN WORKSHOPS 0492-380548
Home » STOPTOBER ACTIE VERLENGD TOT 1 JANUARI 2019!

STOPTOBER ACTIE VERLENGD TOT 1 JANUARI 2019!

HYPNOCHANGE biedt al een paar jaar het traject "Word Een Niet-Roker" aan. Dit traject was dit jaar bijzonder succesvol. Steeds meer potentiële "stoppers" gebruiken de maand oktober om te stoppen. Door alle aandacht worden ze nog een keer met de neus op de feiten gedrukt en er is meer aandacht, begrip en ondersteuning voor iemand die echt wil stoppen. Ook de maatschappelijke druk wordt door rokers als erg vervelend en confronterend ervaren.

Onze cijfers spreken voor zich: 23 deelnemers zijn succesvol gestopt waarvan 16 vooraf een gratis consult hebben aangevraagd en 173 personen hebben de brochures gevraagd. Slechts 2 personen hebben na een eerste consult afgezien van onze diensten, waarvan één op advies van de therapeut omdat door extreme omstandigheden deze persoon er nog niet klaar voor was. 

In onze praktijk zien we dat de motivatie van stoppers steeds sterker en intenser wordt en daarmee is de slagingskans aanzienlijk groter geworden. Voor het eerst zien we dat er na de maand oktober een groei is in het gemiddelde aantal boekingen en informatie aanvragen.

 

Om deze reden hebben we besloten het traject "Word Een Niet-Roker" tot 1 januari 2019 aan te blijven bieden voor het voordelige actie tarief van € 159,95.  Met een prijs van iets meer dan twee sloffen sigaretten van een  A-merk is dit traject voor iedereen bereikbaar.

 

Meer weten? Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.