• OOK VOOR LEZINGEN, DEMONSTRATIES EN WORKSHOPS 0492-380548
Home » HET ÉCHTE VERHAAL - DEEL 4

HET ÉCHTE VERHAAL - DEEL 4

Ben je volledig weerloos en willoos in hypnose?

Het is zo dat je niet meer kritisch nadenkt en volgzaam bent. Omdat je dat ook wilt! Maar we hebben allemaal een basis systeem dat ons veilig houdt. Dat blijft alert. Als er plotseling een brandalarm gaat zul je echt wel reageren. Ook als er dingen gebeuren die je niet wilt ben je in staat zelf de hypnose te beëindigen.

 

Ben je helemaal “weg” als je in hypnose bent?

Als je hiermee bedoelt dat je je helemaal afsluit van de buitenwereld dan is het antwoord “ja”. Tegelijkertijd is het niet zo dat je je niets meer gewaar wordt, alsof er niets gebeurt. Integendeel! Delen van je brein worden meer geactiveerd en gestimuleerd dan in je normale “wakkere” staat. Of wanneer je in diepe slaap bent. Je creatieve delen worden zeer actief en ook de delen die voor emotie en visualisatie zorgen. Je kunt de veranderingen vaak intens voelen en zien!   

Kan een hypnotiseur je dingen laten doen die je bewust niet wilt of kunt?

Jazeker! Dat is namelijk waarvoor je komt! Je vraagt hulp omdat het je zelf niet kan, omdat je onderbewustzijn dat niet toelaat. Je vraagt of de hypnotherapeut invloed wil uitoefenen op je onderbewuste. Een vaardige hypnotiseur kan een innerlijke wereld bij je creëren waarin nagenoeg alles mogelijk is, waarin alles klopt en je graag doet wat hij/zij vraagt. Een professionele hypnotherapeut gaat alleen in op je hulpvraag en geen stap verder! Hij/zij zal alles aanwenden om je ervan te overtuigen en te laten voelen dat je inderdaad een verandering hebt ondergaan. Dat je probleem er niet meer is. Overtuiging+voelen=verandering!

WORDT VERVOLGD


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.