• OOK VOOR LEZINGEN, DEMONSTRATIES EN WORKSHOPS 0492-380548
Home » REVOLUTIONAIRE HYPNOBAND VANAF NU BESCHIKBAAR

REVOLUTIONAIRE HYPNOBAND VANAF NU BESCHIKBAAR

NU BIJ HYPNOCHANGE: De HypnoBand Consulent.

In navolging van de succesvolle introductie in de VS en Groot-Brittannië is de vraag naar maagbandhypnose nu ook in Nederland de laatste jaren geëxplodeerd. Deze populariteit is niet vreemd gezien het grote succes, de relatief lage kosten en de veiligheid van de methode. Vakbladen, tijdschriften, tv en internet berichten regelmatig over grote slagingskansen en succesverhalen.

HypnoBand is op dit moment de meest geperfectioneerde vorm van een virtuele maagband. Een virtuele maagband heeft GEEN NADELEN EN RISICO'S zoals een fysiek operatie die heeft!

De HypnoBand procedure doorloopt exact dezelfde stappen en vraagt dezelfde voorbereiding en zorg als een fysieke maagband. Dat betekent dat ook de HypnoBand NIET VOOR IEDEREEN GESCHIKT is!

Zo moet je BMI MINIMAAL 30 zijn om hiervoor in aanmerking te komen. Ook zal aan een aantal andere voorwaarden voldaan moeten worden. De HypnoBand Consulent beoordeelt en beslist na een (altijd gratis!) consultatie of de virtuele maagband geplaatst kan worden. Bij een minder ernstig overgewicht waarbij een maagband niet nodig is, zijn andere (maar net zo effectieve) hypnotische technieken beschikbaar.

Wil je ook weten of je voor de HypnoBand in aanmerking komt? Ga dan naar het contactformulier of stuur een mail naar info@hypnochange.nl en vraag naar het GRATIS CONSULT.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.