• OOK VOOR LEZINGEN, DEMONSTRATIES EN WORKSHOPS 0492-380548
Home » 2019 WAS TOP!

2019 WAS TOP!

2019: EEN TOPJAAR VOOR HYPNOCHANGE

 

Het afgelopen jaar is gebleken dat steeds meer cliënten ons weten te vinden. Nog meer dan via de gebruikelijke advertenties hebben we door ouderwetse mond-op-mond reclame nóg meer mensen kunnen helpen. Het is inmiddels niet ongebruikelijk dat we dankzij de aanbevelingen van één cliënt meerdere nieuwe hulpvragers krijgen. In 2019 bracht een cliënt zelfs tot zeven! nieuwe cliënten aan die we gelukkig allemaal hebben kunnen helpen. En daar zijn we natuurlijk supertrots op maar het zijn de cliënten die het uiteindelijk zelf gedaan hebben. We hebben ze alleen de juiste weg gewezen en soms was dit een "super snelweg".

 

Ook kwamen we een aantal (voor ons) nieuwe hulpvragen tegen. Een paar voorbeelden:

 

- Tinnitus. "Ik heb zoveel last van pieptonen dat ik niet meer in staat ben om mijn werk te doen". Resultaat na 2 sessies: meneer werkt weer. Tinnitus en stress is sterk verminderd en goed mee om te gaan..

 

- Aangezichtspijn (Trigeminus Analgie). "Ik krijg soms tot 20 aanvallen per dag. Mijn neuroloog wil het zenuwknooppunt met chemicaliën "dood" maken en ik zal daardoor geen gevoel meer hebben aan een kant van mijn gezicht." Resultaat: mw. heeft geen aanvallen meer gehad. Na drie maanden pijnvrij is alle medicatie afgebouwd.

 

- Een bijzondere fobie."Ik kan nergens meer naartoe. Ik ben altijd bang dat ik dan naar het toilet moet, ook wanneer dat dan niet kan. Ik heb al buikpijn wanneer ik daar aan denk. Ik ga nergens meer naartoe. Mijn man moet me nu zelfs naar mijn werk brengen." Resultaat: het probleem bestaat niet meer en mw. kan gewoon alles doen.

 

2019 was ook voor ons een leerzaam jaar.

 

IN HET NIEUWE JAAR

Het afgelopen jaar waren we ook aanwezig op Gemert Mert. Ook in 2020 zullen weer veel mensen kennis kunnen maken met de prachtige mogelijkheden van hypnose en hypnotherapie tijdens dit druk bezochte evenement.

 

HYPNOCHANGE blijft zich natuurlijk doorontwikkelen en zich bijscholen. We zijn inmiddels gecertificeerd HypnoBand Consulent, de populaire Virtuele Maagband voor obesitas. De eerste deelnemers van dit traject starten in januari van het nieuwe jaar.

 

In 2020 zullen we ons nog verder gaan specialiseren. Komend jaar worden we nog meer geschoold en getraind in het toepassen van hypnose bij chronische pijn, jeuk en allergieën.

 

Ook zal in 2020 een begin gemaakt worden met de ontwikkeling van trainingen/workshops in hypnose en hypnotherapie voor cliënten én zorgprofessionals.

 

HARTELIJK BEDANKT

We bedanken hierbij alle cliënten voor hun vertrouwen. Alle collega's en overige professionals voor hun medewerking, advies en ondersteuning in 2019.

 

IEDEREEN DE BESTE WENSEN EN EEN MOOI 2020 TOEGEWENST!

HypnoChange wenst u fijne feestdagen!

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.