• OOK VOOR LEZINGEN, DEMONSTRATIES EN WORKSHOPS 0492-380548
Home » BLIJ-WERKINGEN?

BLIJ-WERKINGEN?

Cliënten die de keuze maken voor hypnotherapie drukken hun positieve ervaringen hiermee vaak op heel persoonlijke manier uit. Ze verrijken daarmee ook mijn taalgebruik en mijn inzicht in hoe zij het beleven. 


Monika had een enorm probleem met angsten en de daaruit voortkomende buikklachten. Toen haar problemen na slechts een enkele sessie volledig verdwenen waren, stuurde ze me in de weken daarna een berichtje. 

Ze ontdekte dat haar buikklachten volledig wegbleven.  Maar ook haar vroegere onzekerheden in allerlei andere situaties voelde ze niet meer. Ze was bijvoorbeeld weer in staat om spontaan iets leuks te doen, van huis te gaan en de boel even de boel te laten. Zonder vooraf te piekeren en twijfelen of bang te zijn dat het mis zou gaan. Ze GUNDE het zichzelf weer om actief te leven en ze kon er weer van genieten. En dat leidde weer tot een krachtiger zelfvertrouwen. 

Al deze extra positieve veranderingen noemde ze "BLIJ-WERKINGEN". En dat is geen typefout.


Wanneer hypnotherapie goed wordt toegepast beperken de positieve effecten zich vaker niet alleen tot die ene specifieke hulpvraag. Te lange periodes van stress, twijfel, angsten, pijn of verdriet hebben een veel grotere impact op je leven en je lichaam dan je denkt. Wanneer de gewoonte hebt ontwikkeld om je leven rondom die gedachtes en gevoelens te organiseren worden die problemen een onderdeel van je hele leven. Mentaal, lichamelijk EN sociaal. Wanneer je weer ervaart hoe het anders kan, ga je ook zien hoever dat proces eigenlijk al was. En al de momenten van verwondering waarin je ontdekt dat het weer gewoon GOED is, dat je weer de controle hebt, mag je inderdaad BLIJ-WERKINGEN noemen. Monika BEDANKT!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.