• OOK VOOR LEZINGEN, DEMONSTRATIES EN WORKSHOPS 0492-380548
Home » UITGELICHT: HET GRATIS CONSULT

UITGELICHT: HET GRATIS CONSULT

De keuze voor hypnotherapie is voor veel cliënten nog niet vanzelfsprekend. Door de vele misvattingen en mythes die er nog steeds bestaan over hypnose en hypnotherapie is het normaal dat je twijfelt, ongerust of misschien zelfs bang bent. Het is dan heel verstandig om je eerst goed te laten informeren door een professional voor je een besluit neemt.

Net zoals bij alle andere vormen van psychotherapie is een gezonde en professionele basis van vertrouwen tussen de hypnotherapeut en jij als cliënt super belangrijk. Als één van beiden zich niet goed voelt binnen deze werkrelatie is de kans op succes minimaal. Hoe beter we kunnen samenwerken, hoe sneller en effectiever het resultaat zal zijn. 

Tijdens het consult krijg je niet alleen alle belangrijke informatie. Je ziet waar je terecht komt en hoe je je daarbij voelt. En als je daarna besluit om voor deze therapie te kiezen, ben je bij je eerste sessie de ergste twijfel en spanning al kwijt. En dat scheelt enorm veel voor jou én voor de hypnotherapeut. Het gratis consult is daarom voor beide partijen een win-win situatie!

  • Download het 30 minuten durende audiobestand "hypnoseintroductie". Krijg antwoord op de vraag wat hypnotherapie is. Waarom werkt het en hoe kun jij ook het maximale resultaat halen? Heb je nog vragen? Schrijf ze dan meteen op!
  • Bezoek persoonlijk de praktijk en maak kennis met de therapeut. Klikt het? Voelt het goed?
  • Of kies je voor een telefonisch/video gesprek?
  • Krijg volledige uitleg en stel al je vragen.
  • De therapeut krijgt al een eerste indruk van je probleem, persoonlijkheid en mogelijkheden. 
  • Krijg een eerlijk advies. Hoor ook wat er NIET kan! 

 


«   »