• OOK VOOR LEZINGEN, DEMONSTRATIES EN WORKSHOPS 0492-380548
Home » Diëten, Opereren of HypnoBand?

Diëten, Opereren of HypnoBand?

Als er sprake is van extreme morbide obesitas, is alleen een operatieve ingreep de enige juiste keuze omdat je het anders niet zult overleven.


Wie wel eens kijkt naar het programma "My 500lb Life"  ziet hiervan de meest extreme voorbeelden voorbijkomen. Voorbeelden die in Nederland (nu) nog niet zo heel vaak voorkomen. Deze week werd een 32-jarige man gevolgd met een gewicht van meer dan 400 kilo en een BMI van 126! In Nederland beschouwen we een BMI van 35+ al als levensbedreigend. De man zou eigenlijk al niet meer in leven kunnen zijn. 

Om in aanmerking te komen voor een operatie door de beroemde dr. Nowrazdin moeten alle kandidaten op eigen kracht binnen twee maanden een aanzienlijk gewicht verliezen. Het gaat dan altijd om een gemiddeld gewicht tussen 20 en 30 kg. Er wordt een dieet geadviseerd van 1200 calorieën per dag. Op enkele uitzonderingen na lukt dat de meeste patiënten wel, maar met veel moeite en strijd met zichzelf. Als de dokter voldoende resultaat ziet plaatst hij je op de lijst voor een maagverkleining. De wachttijd hiervoor is ook bijna altijd twee maanden. De patiënt krijgt complimenten en de opdracht om zo door te gaan en in die volgende twee maanden nog eens 20 kilo af te vallen. Anders gaat de ingreep alsnog niet door. Als de resultaten onvoldoende zijn geeft de dokter ze met een opgeheven vinger nog één kans op een operatie na nog een keer twee maanden wachten en zelf diëten. 


In deze aflevering kreeg de patiënt uiteindelijk na 11 maanden de maagverkleining. Hij was op eigen kracht zelf meer dan 150 kilo afgevallen! Er restte hem nog ongeveer 250 kilo waarvan een oedeem van 45 kilo. Twee maanden later na de ingreep bleek dat hij 6 kilo meer was afgevallen dan voor de ingreep.

Stel jezelf eens de volgende vragen:

  • Wat zou je doen als je ontdekte dat de extra winst van jouw maagverkleining een magere 3 kilo per maand is?
  • Waarom zou je nog een zeer risicovolle ingreep ondergaan als je in 4 maanden zelf 40 kilo kunt afvallen? Of 150 kilo in 11 maanden zoals deze patiënt! 
  • Waarom kunnen deze kandidaten in vier maanden gemiddeld 40 kilo op eigen kracht verliezen? Er verandert niets behalve een bezoek aan de kliniek, een belofte van een man in een witte jas, en een briefje met een dieetadvies van 1200 calorieën per dag.

Antwoord:
Het is het idee, de verwachtingen en overtuigingen dat er iets zal gaan veranderen. Die wereldberoemde dokter heeft het je zelf verteld. Je wordt geholpen, je krijgt een operatie, je zult veel gemakkelijker afvallen. Je problemen zullen verdwijnen. Maar alleen als je doet wat hij zegt, want anders ga je dood! Je ziet jezelf al als een slanker, beter persoon. Bij iedere kilo die je zelf verliest worden deze ideeën bevestigd, want je begint het verschil nu al te voelen. Je ziet het op de weegschaal en in de spiegel. En dat terwijl de dokter nog niets heeft gedaan! 

Maar gewicht verliezen kan veel gemakkelijker, aangenamer en zonder met jezelf in gevecht te zijn. Door de kracht van de juiste beelden, gevoelens en emoties

Zonder onherstelbare, risicovolle operaties. Maar met de HYPNOBAND. Een Virtuele Maagband aangebracht in je geest, je brein. Je hele mindset wordt gericht op met plezier en weinig moeite afvallen. Met een HYPNOBAND stop je met vechten met jezelf en start je meteen met je gewoon GOED voelen. Met de HYPNOBAND volg je de enige juiste route: eerst je zelfbeeld, mindset en gewoontes/routines, dan je vocht, beweging en voeding.

De stelling  "ieder pondje komt door het mondje" klopt in de meeste gevallen. Maar daar gaan altijd gedachtes, beelden, emoties en beslissingen aan vooraf!

Wil je weten of de HYPNOBAND ook voor jou geschikt is?
Vul dan het contactformulier in of stuur een mail naar info@gmail.com.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.