Nieuw: HYPNOBAND De Virtuele Maagband

S
Home » MAATREGELEN CORONAVIRUS

MAATREGELEN CORONAVIRUS

Ook wij ontkomen er niet aan om extra maatregelen te nemen voor uw en onze gezondheid.

  • De richtlijnen van de overheid en het RIVM zullen worden opgevolgd en dagelijks opnieuw geëvalueerd. De basisrichtlijnen van geen fysiek contact en een veilige afstand worden in acht genomen.
  • Iedere cliënt wordt geacht zijn/haar handen extra goed te wassen voor ze naar de praktijk komen. Maak geen tussenstops, maar kom rechtstreeks naar de praktijk. Ook op de praktijk is het mogelijk de handen extra te wassen.  
  • Cliënten uit de risicogroepen met de kenmerkende klachten(hoesten/benauwdheid/koorts) worden geacht zichzelf tijdig af te melden. 
  • Het aantal sessies per dag wordt gehalveerd. Hierdoor is er voldoende tijd om tussen de afspraken alles extra te reinigen en de praktijkruimte te luchten.

 

BIJZONDERE AANVULLENDE MAATREGELEN/MOGELIJKHEDEN

Bij iedere sessie wordt standaard gebruik gemaakt van draadloze audio ondersteuning. De therapeut spreekt via een draadloze microfoon en een koptelefoon tot u en kan op een zo veilig mogelijke afstand toch met u werken. 

Ook is er de mogelijk om contact te hebben via een videoverbinding.
Online-sessies gaan NIET TEN KOSTE van de effectiviteit. Voor sommige cliënten kunnen online-sessies zelfs nog  prettiger zijn omdat zij in hun eigen veilige omgeving kunnen blijven.
We denken dat we hiermee in staat zijn alle cliënten de nodige mentale hulp en ondersteuning te blijven bieden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.