• OOK VOOR LEZINGEN, DEMONSTRATIES EN WORKSHOPS 0492-380548
Home » HYPNOTHERAPIE: EINDELIJK ERKEND ALS VOLWAARDIGE THERAPIE

HYPNOTHERAPIE: EINDELIJK ERKEND ALS VOLWAARDIGE THERAPIE

WIST JE DAT:
 - Al in 1955 door de American Medical Association volledig erkend is als een waardevolle therapievorm? En dat in 1958 de Britse Medical Association volgde?

- Nu in 2021 nagenoeg ieder Nederlands ziekenhuis hypnotherapie aanbevolen wordt bij onverklaarbare klachten zoals het Prikkelbaar Darmsyndroom? 

- Er in het MST Ziekenhuis in Twente zelfs een hypnose polikliniek is?

- Er in Frankrijk, België en de USA geopereerd wordt op patiënten in hypnose. Zonder of met veel minder anesthesie en dus veel veiliger en goedkoper?

- Dat daarmee de reguliere geneeskunde eindelijk de fantastische mogelijkheden en effectiviteit erkend?

- Hypnotherapie toepasbaar is bij alle vormen van stress, angsten, pijn en zelfs bij slechte gewoontes en prestatieverbetering?

 

Wil je weten of hypnotherapie ook voor jouw hulpvraag de oplossing is? Neem dan contact op met onze praktijk in Gemert en vraag naar het GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULT. Of ga naar de knop boven aan de pagina en maak zelf je afspraak.

https://www.yahoo.com/lifestyle/hypnosis-instead-anesthesia-000508106.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly9kdWNrZHVja2dvLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAN240OKZYWs_yGeHQppxYXtlU3afgz0NnQvZ0eokJbLfwqSEBFCgH3MmAZTrhkQsCKwOBbxK8AAniFycK4P5-9d7P8oMCInPIoPCZZOhJqlcU6mNZCZAptnqvDOengzsoY-7KbFoath3cBV-DV-dwN6lZLfRQiGF8sFb4JHifMXH


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.