• OOK VOOR LEZINGEN, DEMONSTRATIES EN WORKSHOPS 0492-380548
Home » HYPNOTHERAPIE VOOR WERK EN BUSINESS?

HYPNOTHERAPIE VOOR WERK EN BUSINESS?

We kennen het allemaal wel in een of andere vorm: onrust, twijfels, faalangst of zelfs paniek. Deze emoties horen bij het dagelijks leven en meestal komen we er wel uit. Zonder deze gedachtes en gevoelens zouden we niet alert kunnen zijn op risico's en gevaar. We zouden onbezonnen, en waarschijnlijk gevaarlijke besluiten nemen. De honden uitlaten op de snelweg of zo.

Maar wat als de gedachtes van twijfel of falen teveel grip op je krijgen en je beperken in wat je wilt bereiken? Wat als je jezelf een doel hebt gesteld, als je een prestatie wilt leveren als ondernemer, als manager of als werknemer die trots is op wat hij/zij doet? Wat als je in een re-integratietraject zit en je komt niet verder omdat deze gedachtes je letterlijk tot stilstand brengen? De twijfel of je het überhaupt nog wel kunt...ook datgene waarvan je weet dat je er goed in bent. Ga je het vermijden? Stel je die noodzakelijke stap steeds langer en steeds vaker uit? 

Steeds vaker krijgen we in onze praktijk de vraag voorgelegd of we ook wat kunnen betekenen voor die re-integratie cliënt, de (startende) ondernemer of die manager die beperkt wordt in zijn werk door zijn/haar eigen interne conflicten. We worden benadert op eigen initiatief of via ons netwerk waaronder re-integratie coaches. Zo hebben we o.a. een beeldend kunstenaar, politieagent, hooggeplaatst defensiemedewerker, IT-er, bankmanager, zelfstandig stukadoor en enkele startende webshopeigenaars snel en effectief weer op weg kunnen helpen. Zelfs een vrijwillige medewerker in de ouderenzorg. Dit zijn allemaal intelligente personen die geen baat hebben bij de traditionele en vaak langlopende cognitieve (ggz) behandeltrajecten. Als ze hun probleem via logica en cognitie hadden kunnen oplossen, hadden ze dat al lang geleden gedaan. 
 
Ben je (startend) ondernemer, werknemer of manager en kom je niet verder? Zit je vast in negatieve of ongezonde gedachtepatronen die je tegenhouden of wil je gewoon ervaren hoe je je prestaties kunt verbeteren? Wij leren je hoe je met behulp van hypnotherapie je "interne conflict" transformeert tot een interne strategie die je wél verder helpt. En omdat jouw en mijn tijd kostbaar is doen we dat in een zo weinig mogelijk aantal sessies.
 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.