• OOK VOOR LEZINGEN, DEMONSTRATIES EN WORKSHOPS 0492-380548
Home » HYPNOTHERAPEUT: BEHANDELAAR OF TRAINER?

HYPNOTHERAPEUT: BEHANDELAAR OF TRAINER?

Hypnose is een prachtige techniek om nieuwe, helpende en helende informatie aan het werk te zetten in een ander. Informatie in de vorm van woorden, gedachtes, beelden, gevoelens en zelfs geuren en kleuren. Ongehinderd door je twijfels, angsten, overtuigingen of eerdere ervaringen.

Hypnotherapie richt zich niet altijd op je diagnose of labels maar op jouw persoonlijke gedachtes, belevingswereld en gedrag. Het doel is om zo snel mogelijk je gedachtes en gedrag te corrigeren zodat ze weer een positieve effect op je probleem of kwaal hebben of zelfs je probleem helemaal wegneemt. Of het nu gaat over stress, angsten, pijn of een negatief zelfbeeld. Iedereen is in staat zich beter te voelen door zich beter te denken.

"Loslaten, negeren, accepteren, een plekje geven, je moet je niet zo druk maken, denk aan je hart." Alle cliënten weten dat deze goed bedoelde adviezen correct zijn. Maar HOE je dat dan doet? Ergens niet meer aan denken? Of gewoon stoppen met die slechte gewoonte? En wat als je ervan overtuigd bent dat je dat gewoon niet (meer) kunt?  

De snelst mogelijke manier om dit te leren is DOEN --> ERVAREN --> HERHALEN. Als hypnotherapeut leer en train ik je in de manieren waarop je dat kunt doen. En al tijdens een eerste sessie kun je het resultaat van wat je geleerd hebt in real-time ERVAREN! Je VOELT en WEET dat het echt mogelijk is om bijvoorbeeld weer rust in je hoofd te hebben, minder of geen pijn meer te voelen of je "oude ik" weer te herkennen. 


Samenvattend ik ben geen behandelaar en iedere sessie is als een workshop!
Ik ben veel meer je leraar, trainer of coach die je de technieken leert die je nodig hebt om te kunnen ervaren dat het echt anders kan. 

 

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay 


«   »