HypnoChange

Even Voorstellen

 

 

 

Mijn naam is Will van den Boom en ik ben gecertificeerd Internationaal Register Hypnotherapeut.

 

 

 

 

ERVARINGSDESKUNDIG

Net als velen met mij heb ik in het verleden veel up en downs gekend. Teveel focus op mijn werk, studie en nevenfuncties, verlies van dierbaren en slechte beslissingen leidden in 2002 tot een ernstige burn-out. Ook ik kwam in het systeem terecht met wachtlijsten, steeds wisselende hulpverleners en specialisten, eindeloze en vermoeiende gesprekken en jarenlang experimenteren met medicijnen. Mijn depressie werd niet beter maar werd een chronisch probleem. Altijd somber, ernstige nachtmerries en doodmoe. De simpelste dingen kosten me de grootste moeite. Na twee opnames en een aantal crisis-interventies werd mij verteld dat ik er vanuit moest gaan dat ik de rest van mijn leven afhankelijk zou blijven en altijd periodes van ernstige depressiviteit zou hebben. Dus pillen slikken en accepteren.

 

DE OMMEKEER

In 2012 kwam ik bij toeval in aanraking met hypnose. Een goede vriendin vroeg of ik met haar mee ging naar een hypnotherapeut. Ze ging al jarenlang gebukt onder extreme rij-angst. Na ongeveer één uur kwam ze buiten, pakte de autosleutel en reed weg. Na 200 meter reed ze, compleet vrij van angst, de snelweg op! Ze bleef 9 maanden angstvrij en moest daarna nog een keer een vervolgsessie ondergaan. Ook in andere onzekere situatie kan ze nu haar angsten controleren.

DE HELING

Dit voorval zette mij aan tot het zoeken naar alternatieve behandelingsmethodes. Ik vond geen enkel beter alternatief dan hypnotherapie. Dit voelde goed, dit paste bij mij. Ik was volledig "hooked". Begon alles te bestuderen wat ik maar konden vinden, legde contacten met therapeuten in binnen- en buitenland en besloot, gewapend met die nieuwe kennis, zelf mijn medicatie af te bouwen en te werken aan mijn mentale processen. Binnen 6 maanden was ik vrij van depressie, vrij van medicijnen, van nachtmerries en fitter! 

 

DE PROFESSIONAL

Al snel volgde ik een beroepsopleiding tot hypnotherapeut. Mijn opleidingen (Sociale Academie/HBO Personeel & Arbeid/Management etc.) en werkervaring als leidinggevende en coach van individuen en teams, vulden dit perfect aan. Vooral de psychologische en psychosociale componenten bleken waardevol. Kennis van coachings- en veranderprocessen én mijn persoonlijke ervaring vormden de basis van de deskundige die ik nu ben. Het is deze krachtige combinatie van vaardigheden, kennis en ervaring als professional én patiënt, die mij onderscheidt van andere hypnotherapeuten. 

 

Ik kan je helpen bij nagenoeg iedere mentale beperking, last of psychosomatische aandoeningAls eerstelijns interventie óf als een aanvulling op uw bestaande behandeling bij een specialist of hulpverlener

 

Mijn naam is Will van den Boom IRH C.Ht

En als jij het wil....... ben ik jouw hypnotherapeut!