top of page

za 25 mei

|

Helmond Wijkhuis Westwijzer

MASTERCLASS - Integratieve (Zelf)hypnose

Als het onbewuste jouw suggesties heeft geaccepteerd betekent dat in de praktijk niet altijd dat de verandering blijvend is. Het gevolg is terugval in oud gedrag. Deze meesterlijke klas geeft je de tools om dat zoveel mogelijk te voorkomen. Een must voor iedere hypnotherapeut!

MASTERCLASS - Integratieve (Zelf)hypnose
MASTERCLASS - Integratieve (Zelf)hypnose

Tijd en locatie

25 mei 2024 10:00 – 17:00

Helmond Wijkhuis Westwijzer, 5707 TJ Helmond, Nederland

Over het evenement

Als hypnotherapeut focussen we ons voornamelijk op het beïnvloeden van de onder- en onbewuste processen die heling of gedragsverandering in de weg staan. We passen technieken als future pacing, posthypnotische suggesties, compounding en anchoring toe om de suggesties te bestendigen. Zelfhypnose is daarbij een belangrijke tool waarmee de cliënt ook zelf thuis verder aan dat proces kan werken. Bij veel collega's is een zelfhypnose training daarom een deel van de hulpverlening. Desondanks komt extinctie (uitdoven van het effect) nog steeds te vaak voor en drukt op het succespercentage.

Deze Meesterlijke Klas gaat in op  oorzaken en laat zien dat er veel meer mogelijk is om terugval in gedrag te voorkomen te beperken. We zetten in deze training de puntjes op de i. We gaan onder andere dieper in op het zelfhypnose proces, autosuggestie en het integreren van hypnotische technieken in het dagelijks leven van de cliënt.

Voorbeeld van onderwerpen:

 • Het 4/5G model en Mind Model opnieuw bezien.
 • Neuroplasticiteit en hypnotherapie
 • Integratieve Cognitieve Hypnose
 • Psycho-educatie
 • Zelfhypnose/autosuggestie verdieping
 • Lifestyle Utilisatie: het dagelijks leven als zelfhulp tool

Deze training is ook geschikt beginnende hypnotherapeuten.

Tickets

 • MASTERCLASS HYPNOCHANGE

  Verkoop eindigt op: 25 mei 17:00

  Deelname aan de masterclass Integratieve (zelf)Hypnose en lunch(incl. koffie/thee). Overige versnaperingen voor eigen rekening.

  € 175,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page