S
Home » DIENSTEN

WAT KAN HYPNOCHANGE VOOR JE DOEN?

 • Maak kennis met je therapeut. Klikt het?
 • Bekijk de praktijkruimte en de hulpmiddelen.
 • Krijg volledige uitleg en stel al je vragen.
 • Krijg eerlijk advies! Ook wat er NIET kan!

EN BESLIS PAS DAN!

INTAKEGESPREK
€ 45,--

Duur 45-60 minuten. 
Is verplicht voorafgaande aan je eerste sessie! 
Hierin verzamelt je therapeut alle informatie die belangrijk is voor je sessie. Zonder intake is een succesvolle behandeling niet mogelijk. Het intakegesprek is een vast onderdeel van specifieke trajecten en in die tarieven inbegrepen.

Kort en effectief traject voor cliënten die geen enkele ervaring met hypnose hebben.

Inclusief:

 • 30 min. audio "Introductie hypnotherapie"
 • Audio thuistraining 
 • Intake/analysegesprek
 • 2 keer een hypnosesessie.
  Sessie 1: Voorbereiding en training.
  Leer en ervaar een diepe staat van hypnose. Ga diverse keren "in" en "uit" hypnose. Ontdek samen met de therapeut op welke manier je samen het beste resultaat haalt. Verwonder je over de mogelijkheden van je onderbewustzijn.

  Sessie 2: Therapie en Veranderwerk
  In de tweede sessie gebruikt je therapeut deze nieuwe vaardigheid om daadwerkelijk verandering aan te brengen in je belemmerende/storende/ziekmakende gedachtes, beelden en emoties. Voel en ervaar direkt de verandering. 

  * Periodieke losse vervolgsessies(indien nodig) kunnen tegen gereduceerd tarief geboekt worden. Alleen als er sprake is van dezelfde hulpvraag.
Sale!

HYPNOBAND Dé Virtuele Maagband

€ 699,00 € 599,00
Sale!

HYPNOBAND Dé Virtuele Maagband

€ 699,00 € 599,00

HYPNOCHANGE levert nu ook het "virtuele maagband" protocol. We hebben gekozen om ons te laten certificeren door HYPNOBAND. De meest doorontwikkelde virtuele maagband die op dit moment op de markt is. 

HypnoBand is op dit moment de meest geperfectioneerde vorm van een virtuele maagband. Een virtuele maagband heeft GEEN NADELEN EN RISICO'S zoals een fysieke maagverkleining die heeft. Dus geen risico op:

Wondinfecties
Bloedingen
Spijsverteringsproblemen(dumpingeffect)
Longembolie
Naadlekkage
Chronisch vitaminetekort
Buikvliesontsteking
Inwendige darmbreuk
(En soms zelf overlijden)

Een fysieke maagverkleining is ook niet terug te draaien en uit onderzoek blijkt dat meer dan 50% na 2 jaar weer zwaarder worden. Ook op tv zie je steeds vaker bekende Nederlanders met een maagverkleining tóch weer meer overgewicht krijgen. .

De HypnoBand procedure doorloopt exact dezelfde stappen en vraagt dezelfde voorbereiding en zorg als een fysieke maagband.*1

1. Beoordeling en selectiefase: is de cliënt klaar en geschikt voor deze procedure?

2. Informeren en trainen van de cliënt. (Zelfbeeld, mindset, rituelen en gewoontes, vocht, bewegen en voeding) inclusief (audio)thuistraining.

- Sessie 1 na 7 - 14 dagen: Het Pre-operatief onderzoek.

3. Sessie 2 in week 3: Plaatsen van de HypnoBand.

4. Sessie 3 in week 7: Eventueel bijstellen van de HypnoBand.

5. Sessie 4 tussen week 13 en 17: Bekrachtigen en versterken van de mentale en fysieke veranderingen. Mentale oorzaken die hebben geleid tot het overgewicht worden hierin meegenomen.

6. Sessie 5: Thuissessie gedurende 30 dagen.

Incl. persoonlijke begeleiding gedurende het hele traject 

LET OP: OOK DE HYPNOBAND IS NIET VOOR IEDEREEN GESCHIKT! Zo moet je BMI MINIMAAL 30 zijn om hiervoor in aanmerking te komen. Ook zal aan een aantal andere voorwaarden voldaan moeten worden. De HypnoBand Consulent beoordeelt en beslist of de virtuele maagband geplaatst kan worden. *2

*1 We adviseren om ongeveer 10 dagen ná plaatsing van de HypnoBand zelf een afspraak met een diëtist in je omgeving te maken voor een zo goed mogelijk voedingsadvies. Bij voorkeur via een bloedanalyse zodat jouw persoonlijke vitamine/mineralen behoefte nauwkeurig bepaalt kan worden. 

*2 Bij een minder ernstig overgewicht waarbij een maagband niet nodig is, zijn andere (maar net zo effectieve) hypnotherapie sessies beschikbaar.

 

 

Let op: GELDT ALLEEN BEHANDELING VAN HETZELFDE ISSUE ALS IN DE EERSTE SESSIE! 

 • Inclusief Evaluatie/Analyse/Protocol
 • Indien nodig audio thuissessie
 • Ondersteuning tot 7 dgn. na de sessie

Dit traject omvat:

 • Gratis kennismakingsconsult
 • Intake/Analyse/Protocol
 • 30 min. audio "Hypnose Introductie
 • 2 sessies hypnotherapie/coaching binnen max. 10 dagen.
 • Ondersteuning telefoon/mail/whatsapp max. 20 dagen.

  * Eventuele periodieke vervolgsessies(zelden nodig!) mogelijk tegen gereduceerd tarief.
 • Heb jij ook chronische klachten die geen aanwijsbare medische oorzaak lijken te hebben?
 • Zoals bijvoorbeeld het Prikkelbaar Darmsyndroom, fybromyalgie, tinnitus, eczeem, ontstekingen, chronische pijn (rug/nek/hoofd), chronische vermoeidheid, slaapstoornissen en zelfs allergieën?
 • Hebben de onderzoeken door specialisten en therapeuten niets opgeleverd?
 • Heb je ook verschillende behandelingen geprobeerd zoals bijvoorbeeld met medicijnen, fysiotherapie, electrostimulatie, en/of een vorm van psychotherapie? 
 • Zie je het ook niet meer zitten om nog langer te praten of te blijven experimenteren met medicijnen?

Heel veel van onze cliënten met dit type klachten blijken één heel belangrijke overeenkomst te hebben;


Ze hebben gedurende een lange aaneengesloten periode met spanningen of stress geleefd of zitten er nog midden in.

Door het altijd gespannen zijn, bezig zijn met je probleem en bijv. niet kunnen stoppen met denken verbruikt je brein enorm veel energie. Na een langere periode is stress een automatisme geworden waardoor het lichaam niet meer kan herstellen. Als dat ook bij jou het geval is durf ik te beweren dat jij ook altijd moe bent. 

Wanneer je niet op tijd hersteld gaat je lijf protesteren. Het laat je weten dat er iets niet in orde is. En dat kan op heel veel manieren. Met pijn, vermoeiheid, ontstekingen, gewichtsverlies of wat voor vreemde, onverklaarbare klachten dan ook. 

In dit traject leren we je hoe je dat automatische denken stopt. Je leert nieuwe (bewust en onbewuste) strategieën zodat je weer andere, gezondere keuzes kunt maken. Hoe je je brein en lichaam weer tot rust en in balans brengt zodat je snel kunt herstellen en je weer goed kunt voelen. En het meest bijzondere is dat je dat meestal al tijdens de eerste sessie kunt ervaren!

Je voelt hoe het is om bijvoorbeeld "het verleden achter je te laten" of je "geen zorgen te maken". Hoe het is om werkelijk ontspannen te zijn. Geen goed bedoelde adviezen waarbij niet verteld wordt HOE je dat dan moet doen. Maar meteen LEREN én ERVAREN!

- Informatief consult GRATIS
- Audio thuistraining
- Intake
- 2 x hypnotherapie sessie
- Nazorg

Tarief eventuele vervolgsessies voor dit issue € 95,-

Komt in opzet overeen met het "HYPNOTHERAPIE KORT TRAJECT" maar is specifiek gericht op het wegnemen van de lichamelijk reacties(hartkloppingen, transpireren, "bevriezen" enz.) bij angsten en fobiën. Je lichaam reageert niet meer op angstwekkende gedachtes. Voel je weer vrij, kalm en "in control".

Inclusief:

 • 30 min. audio "Introductie hypnotherapie"
 • Audio thuistraining 
 • Intake/analysegesprek
 • 2 keer een hypnosesessie.
  Sessie 1: Voorbereiding en training.
  Leer en ervaar een diepe staat van hypnose. Ga diverse keren "in" en "uit" hypnose. Ontdek samen met de therapeut op welke manier je samen het beste resultaat haalt. Verwonder je over de mogelijkheden van je onderbewustzijn.

  Sessie 2: Therapie en Veranderwerk
  In de tweede sessie je therapeut deze nieuwe vaardigheid om daadwerkelijk verandering aan te brengen in je onderbewustzijn waardoor je lichaam niet meer extreem reageert op angst.

Periodieke losse vervolgsessies(indien nodig) kunnen tegen gereduceerd tarief geboekt worden. Geldt alleen als er sprake is van dezelfde hulpvraag.