top of page

WELKOM BIJ DE VERNIEUWDE WEBSITE VAN HYPNOCHANGEHYPNOCHANGE wenst iedereen dit jaar de energie om te veranderen wat verandert moet worden. Vrede te hebben met datgene wat niet verandert kan worden en de wijsheid om het verschil te zien...


De beroemde wetenschapper Albert Einstein zei eens:

"als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg."

Of: als je altijd hetzelfde doet, zal het resultaat altijd hetzelfde zijn. Toch is het in de reguliere geestelijke gezondheidszorg heel normaal, om weken, maanden en soms zelf jarenlang hetzelfde te blijven doen zonder dat er echt iets bij de cliënt verandert. En als er binnen de bestaande behandeling geen antwoord of oplossing beschikbaar is, ben je "uitbehandeld". We zouden dat nergens en op geen enkel gebied accepteren, maar doen dat wel bij het belangrijkste wat er is: jouw gezondheid en welbevinden.


Bij HYPNOCHANGE doet we dat heel anders. Zodra we zien dat een methode niet het gewenste effect heeft, veranderen we de methode. Als een methode wél effect heeft, dan gaan we daarmee door, maar dan met nóg meer energie, overtuiging en passie.


Dit jaar gaat HYPNOCHANGE verder met zijn missie: - Zoveel mogelijk mensen helpen in zo kort mogelijke behandeltrajecten.

- Het promoten van andere, op keihard wetenschappelijk bewijs gebaseerde, methodes.

- Het laagdrempelig aanbieden van hypnotische ervaringen door middel van demonstraties, lezingen en shows.


Wil jij ook ontdekken wat er nog meer mogelijk is behalve "praten, praten, praten en pillen"? Blijf ons dan volgen!

4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page