top of page

ma 04 nov

|

Webinar

ANDERS BETER WORDEN MET HYPNOTHERAPIE

Hypnotherapie is BOOMING! Nagenoeg ieder ziekenhuis past het toe Waarom is dat nu plotseling zo? Vanavond krijg je alle uitleg waarom en hoe hypnotherapie ook voor jouw probleem de oplossing kan zijn. Angsten, stress, somberheid, slechte gewoonte of iets anders? Het wordt beter met hypnose.

ANDERS BETER WORDEN MET HYPNOTHERAPIE
ANDERS BETER WORDEN MET HYPNOTHERAPIE

Tijd en locatie

14 andere datums

04 nov 2024, 19:00 – 21:30

Webinar

Over het evenement

Heb je een mentaal of medisch probleem? Wi je nu wel eens weten of hypnotherapie ook voor jou geschikt is? Dan wil je dit niet missen!

Hypnotherapie Expert Will van den Boom laat op eenvoudige en heldere manier zien dat hypnose op dit moment een van de prettigste en effectiefste therapievormen is. Hij legt uit hoe normaal het is dat mentale problemen kunnen ontstaan. Maar ook waarom het soms zo moeilijk is om dat door therapeutische gesprekken en gedragstherapie te verhelpen. Iedereen kent wel iemand die maanden of jaren bij de reguliere gezondheidszorg in behandeling is en weinig resultaat ervaart.. Will zal tot in detail uitleggen waarom en hoe hij met behulp van hypnose angsten, stress, pijn, fobiën minder voorkomende hulpvragen succesvol heeft behandelt. 

Deel dit evenement

bottom of page