top of page

Stop met Roken

Unieke service: 12 maanden nazorg-garantie!

STOP MET ROKEN

Niemand word als roker geboren. Je hebt jezelf het roken aangeleerd en daar heb je erg je best voor moeten doen. Ondanks het verstikkende gevoel, het hoesten en misschien ook de misselijkheid of zelfs overgeven heb je niet opgegeven. Allemaal omdat je het zo graag wilde leren en mee wilde doen. Nu weet je dat het anders moet maar die gedachtes aan het niet meer mogen roken jagen je hartslag nú al omhoog...toch?  Heel je systeem verzet zich tegen die gedachte.
 

Maar dat hoeft niet zo te zijn. Wat als je de overtuiging zou hebben dat je gewoon kunt stoppen? Wat als blijkt dat die onrust in je lijf en hoofd er gewoon niet meer is? En hoe intenser je verlangen om te stoppen is, hoe gemakkelijker dit kan. Hoe we dat doen? Met de hulp van hypnose!
 

"Nee dankje, ik ben een niet-roker"

 • Gratis kennismakingsconsult  (persoonlijk op de praktijk, telefonisch of  via een videoverbinding)
   

 • Audio thuistraining ter voorbereiding
   

 • Hypnotisch Word Een Niet-Roker experience
  Géén standaard hypnoseprotocol maar volledig "op maat" samengestelde sessie naar jouw persoonlijke behoefte en situatie. Wordt een niet-roker en leer IN HYPNOSE alles wat je nodig hebt om dat ook te blijven!
   

 • Incl. ondersteunende audio hypnose-sessies voor thuis. (twv €120,--)
   

 • Uniek in Nederland! Onze nazorgservice garantie!

  Niemand kan voorspellen wat er op je pad komt en hoe je daar mee om zult gaan. Je krijgt daarom deze zwart-op-wit garantie dat we je gratis helpen wanneer je binnen 12 maanden toch de controle dreigt te verliezen.

  Het tarief is bijna gelijk aan de gemiddelde prijs van maar 7 pakjes shag of 15 pakjes sigaretten
  (prijspeil vanaf april 2024). Hoe snel heb jij dat terug verdient en hoeveel ga jij meer overhouden?

Slechts € 175,-

bottom of page