top of page

ONZE DIENSTVERLENING

Eerst meer weten?

Hypnose en hypnotherapie is voor velen nog onbekend, mysterieus of zelfs eng. Deze onbekendheid doet jou misschien ook twijfelen. En waar en bij wie kom je terecht? 

Iedere therapie werkt veel beter als er een goede relatie is tussen therapeut en cliënt. Dat geldt zeker ook voor hypnose. Zonder jouw medewerking en inbreng krijg jij nooit het gewenste resultaat. De basis is samenwerking en vertrouwen.

Wij vinden deze basis zo belangrijk dat we graag met iedereen die dat wil eerst kennis willen maken. Bij een kopje koffie of thee krijg je alle uitleg en kun je letterlijk alles vragen. Je ziet meteen waar je terecht komt en welk gevoel je daarbij hebt. Of kies voor een online consult via ZOOM. Voelt het goed? Dan heb je de eerste stap naar jouw heling al gezet!

En het mooiste komt nog: dit consult is helemaal GRATIS en VRIJBLIJVEND! 

€ 75,00

€ 0,00

psychologist-1015488_640_edited.png

Hypnotherapie
"Kort Traject"

€ 275,00

Service Name

Kort en effectief traject voor cliënten die geen enkele ervaring met hypnose hebben.

Inclusief:
 

 • 30 min. audio "Introductie hypnotherapie"

 • Audio thuistraining 

 • 3 keer een hypnosesessie.

  Week 1: Voorbereiding en training. Leer en ervaar een diepe staat van hypnose. Ga  "in" en "uit" hypnose. Ontdek samen met de therapeut op welke manier je samen het beste resultaat haalt. Verwonder je over de mogelijkheden van je onderbewustzijn.
  De komende week oefen je dit dagelijks met behulp van een mp3. 

  Week 2: Therapie en Veranderwerk
  In de tweede sessie gebruikt je therapeut deze nieuwe vaardigheid om daadwerkelijk verandering aan te brengen in je belemmerende/storende/ziekmakende gedachtes, beelden en emoties. Voel en ervaar direkt de verandering

  Week 6: Voortgangssessie
  Na gemiddeld 4 weken bekijken we wat er goed of nog minder goed gaat. De veranderingen worden nogmaals bekrachtigd of je krijgt datgene wat er nog nodig is.

  * Vervolgsessies(indien nodig) kunnen tegen gereduceerd tarief geboekt worden. Alleen als er sprake is van dezelfde hulpvraag.

Plan zelf je
gratis consult!

Therapie Training & Coaching

€ 85,-

VERVOLG SESSIES

voor hetzelfde probleem in een veranderde situatie

ENKELE SESSIE

Voordeel voor ervaren cliënten

€ 100,-

HYPNOCHANGE hypnose hypnotherapie vervolgsessie
HYPNOCHANGE hypnose hypnotherapie sessie

Heb je na een tijdje toch nog een sessie nodig, bijvoorbeeld omdat er iets ingrijpends is gebeurd? Of heb je een sterkere neiging dan gemiddeld om terug te vallen in je oude gedrag?

Zolang het om hetzelfde issue gaat kun je voordeliger een vervolgsessie boeken. Er is dan geen intake of training meer nodig.

Heb je al ervaring met hypnose? Dan past dit bij jou.

Losse sessies zijn bijzonder geschikt om snel spanning los te laten of een oplossing te vinden voor iets wat je bezig houdt. Sta je voor een examen of andere uitdaging? Dan kun je hiermee jezelf een zelfvertrouwen boost geven. Sommige cliënten komen een paar keer per jaar om even mentaal te "detoxen" of om te diep-ontspannen, wat in je normale staat bijna niet mogelijk is. Je kunt ook voor kiezen voor een "mental mini vacation" sessie. 

Heb je nog geen ervaring met hypnose?
Dan is dit een manier om veilig en snel te leren hoe dat werkt en voelt. Een prima manier om te ontdekken wat hypnose voor jou kan doen. 

GEWICHT IN BALANS

Hypnose voor over- of ondergewicht

Als gewichtscontrole door veel sporten en/of diëten altijd een gevecht met jezelf is, ga je het gegarandeerd verliezen. Als je dit leest weet je waarschijnlijk al dat dat de waarheid is.

Wat als er geen gevecht meer zou zijn?  Wat als bijvoorbeeld dat hongergevoel voor jou geen meer probleem is, of je het zelfs fijn zou vinden? Wat als er geen stressreacties meer zouden zijn of je geen last meer zou hebben van je negatieve zelfbeeld? Wat als er geen reden meer zou zijn om te veel/te weinig te eten of ongezonde keuzes te blijven maken?

Dit is allemaal mogelijk met hypnotherapie en nog veel meer!
Voor ernstig overgewicht (bmi30+) bieden wij de HYPNOBAND Virtuele Maagband aan. Een bijzonder traject van 4 tot 5 maanden waarin je een hypnotische maagband krijgt en alle begeleiding die je nodig hebt om succesvol weer op een veilig gewicht te komen. Want afvallen doe je niet met je maag maar met je brein!

 

maagbandfolder.jpg

€ 599,-

FAST FEAR RELEASE 

enkelvoudige angst of fobie snel weg

Specifiek gericht op het wegnemen van de lichamelijk reacties(hartkloppingen, transpireren, "bevriezen" enz.) bij angst of een fobie. Je lichaam reageert niet meer op die angstwekkende gedachtes. Voel je weer vrij, kalm en "in control".
Bijzonder geschikt voor examenstress, fobie, spreken in het openbaar enz..

Inclusief:

 • 30 min. audio "Introductie hypnotherapie"

 • Audio thuistraining 

 • Intake/analysegesprek

 • 2 keer een hypnosesessie.
  Sessie 1: Voorbereiding en training.
  Leer en ervaar een diepe staat van hypnose. Ga diverse keren "in" en "uit" hypnose. Ontdek samen met de therapeut op welke manier je samen het beste resultaat haalt. Verwonder je over de mogelijkheden van je onderbewustzijn.

  Sessie 2: Therapie en Veranderwerk
  In de tweede sessie gebruikt de therapeut jouw nieuwe vaardigheden om veranderingen aan te brengen in je onbewuste processen. Samen tranformeren we de angstrespons in betere, gezondere reacties.

Let op: heb je al een positieve ervaring met hypnose of weet je dat je gemakkelijk in de trancestaat kunt komen? Kies dan voor een enkele sessie.

HYPNOCHANGE hypnose hypnotherapie angst of fobie snel weg

€ 195,-

€ 295,-

f.eu1.jwwb_edited.png

€ 225,-

Eéndagstherapie en training + nazorggarantie!

Niemand word als roker geboren. Je hebt jezelf het roken aangeleerd en daar heb je erg je best voor moeten doen. Ondanks het verstikkende gevoel, het hoesten en misschien ook de misselijkheid of zelfs overgeven heb je niet opgegeven. Allemaal omdat je het zo graag wilde leren en mee wilde doen. Nu weet je dat het anders moet maar die gedachtes aan het niet meer mogen roken jagen je hartslag nú al omhoog. Heel je systeem verzet zich tegen die ideeën.
 

Maar dat hoeft niet zo te zijn. Wat als je de overtuiging zou hebben dat je gewoon kunt stoppen? Wat als blijkt dat die onrust in je lijf en hoofd er gewoon niet meer is? En hoe intenser je verlangen om te stoppen is, hoe gemakkelijker dit kan. Hoe we dat doen? Met de hulp van hypnose!
 

 • Gratis kennismakingsconsult  (persoonlijk, telefonisch of videoverbinding)
   

 • Audio thuistraining ter voorbereiding
   

 • Hypnotisch Word Een Niet-Roker experience
  Géén standaard hypnoseprotocol maar een heel dagdeel één-op-één training. Volledig "op maat" samengesteld naar jouw persoonlijke behoefte en situatie. Wordt in één dagdeel een niet-roker en leer IN HYPNOSE alles wat je nodig hebt om dat ook te blijven!
   

 • Incl. ondersteunende audio hypnose-sessies voor thuis. (twv €120,--)
   

 • Uniek in Nederland! Onze nazorgservice garantie!
  Niemand kan voorspellen wat er op je pad komt en hoe je daar mee om zult gaan. Je krijgt daarom deze zwart-op-wit garantie dat we je gratis helpen wanneer je binnen 12 maanden toch de controle dreigt te verliezen.

WORD WEER EEN NIET-ROKER

€ 225,-

€ 275,-

CHRONISCH EN/OF PSYCHOSOMATISCH

Heb jij ook chronische klachten die geen aanwijsbare medische oorzaak lijken te hebben?

 

Zoals bijvoorbeeld het Prikkelbaar Darmsyndroom, fybromyalgie, tinnitus, eczeem, ontstekingen, chronische pijn (rug/nek/hoofd), chronische vermoeidheid, slaapstoornissen en zelfs allergieën?Hebben de onderzoeken door specialisten en therapeuten niets opgeleverd? Heb je ook verschillende behandelingen geprobeerd zoals bijvoorbeeld met medicijnen, fysiotherapie, electrostimulatie, en/of een vorm van psychotherapie? Zie je het ook niet meer zitten om nog langer te praten of te blijven experimenteren met medicijnen?

 

Heel veel van onze cliënten met dit type klachten blijken één heel belangrijke overeenkomst te hebben; Ze hebben gedurende een lange aaneengesloten periode met spanningen, verdriet of stress geleefd, er zijn nog sporen van een trauma of hebben iets heftigs meegemaakt.
 

Door het altijd gespannen zijn, bezig zijn met je probleem, pijn, verdriet if onzekerheid en bijv. niet kunnen stoppen met denken verbruikt je brein enorm veel energie. Na een langere periode is stress een automatisme geworden waardoor het lichaam niet meer kan herstellen. Als dat ook bij jou het geval is durf ik te beweren dat jij ook altijd moe bent. 
 

Wanneer je niet op tijd hersteld gaat je lijf protesteren. Het laat je weten dat er iets niet in orde is. En dat kan op heel veel manieren. Met pijn, vermoeidheid, ontstekingen, huidproblemen, gewichtsverlies of andere onverklaarbare klachten. 
 

In dit traject leren we je hoe je dat automatische denken stopt. Je leert nieuwe (bewust en onbewuste) strategieën zodat je weer andere, gezondere keuzes kunt maken. Hoe je je brein en lichaam weer tot rust en in balans brengt zodat je snel kunt herstellen en je weer goed kunt voelen. En het meest bijzondere is dat je dat meestal al tijdens je eerste sessie zult ervaren!
 

Je voelt hoe het is om bijvoorbeeld "het verleden achter je te laten" of je "geen zorgen te maken". Hoe het is om werkelijk ontspannen te zijn. Geen goed bedoelde adviezen waarbij niet verteld wordt HOE je dat dan moet doen. Maar LEREN én METEEN ERVAREN...

 

Dit traject bevat onder andere:
 

- Informatief consult GRATIS
- Audio thuistraining
- Intake
- 3 x hypnotherapie sessie
- Nazorggarantie tot 6 maanden na de laatste sessie.

f.eu1.jwwb_edited.png

KLACHTEN ZONDER OORZAAK

ZELFHYPNOSE 2.0

Leer in drie dagdelen de perfecte methode

Leer in deze cursus van drie dagdelen de basis van hypnose en alles over zelfhypnose.

 

Na drie dagdelen:

 • weet je alles van het "model van de geest".

 • Ontdek je waarom je onderbewustzijn bepaalt wat je doet.

 • Leer je waarom je via "gezonde verstand" niet altijd alles kan    oplossen.

 • Wat hypnotische inducties, - taalgebruik, - fenomenen en      hypnotische suggesties zijn.

 • Kun jij zeer snel in een hypnotische trancestaat gaan. 

 • Weet jij hoe je de beste zelfsuggesties voor jou maakt en hoe je deze in trance en effectief gebruikt.

 • Ben je zelfs in staat deze methode ook aan anderen te leren.

 • En nog heel veel meer...

  Deze cursus bestaat uit 20% theorie en 80% doen en ervaren.
  We garanderen dat iedere deelnemer de staat van hypnose kan en zal ervaren. 

  Let op: de beleving van een diepe hypnotische staat kan leiden tot een intens gevoel van relaxatie, nieuwe inzichten en soms zelfs een spirituele beleving. Hypnose en zelfhypnose zijn geen mystieke "krachten" maar een vaardigheid die iedereen kan leren. Met deze vaardigheid is het mogelijke de interne hulpbronnen die we allemaal hebben aan te spreken ten behoeve van onze gezondheid, wensen en doelen.

  De cursus wordt gegeven voor groepen vanaf 8 personen. Hij wordt periodiek aangeboden of op aanvraag.

€ 295,-

Zelfhypnose 2.0 cursus van 3 dagdelen

Plan zelf je
gratis consult!

Therapie Training & Coaching

bottom of page