top of page

Eerst meer weten?

Hypnose en hypnotherapie is voor velen nog onbekend, mysterieus of zelfs eng. Deze onbekendheid doet jou misschien ook twijfelen. En waar en bij wie kom je terecht? 

Iedere therapie werkt veel beter als er een goede relatie is tussen therapeut en cliënt. Dat geldt zeker ook voor hypnose. Zonder jouw medewerking en inbreng krijg jij nooit het gewenste resultaat. De basis is samenwerking en vertrouwen.

Wij vinden deze basis zo belangrijk dat we graag met iedereen die dat wil eerst kennis willen maken. Bij een kopje koffie of thee krijg je alle uitleg en kun je letterlijk alles vragen. Je ziet meteen waar je terecht komt en welk gevoel je daarbij hebt. Of kies voor een online consult via ZOOM. Voelt het goed? Dan heb je de eerste stap naar jouw heling al gezet!

En het mooiste komt nog: dit consult ter waarde van € 75,- is nu helemaal GRATIS en VRIJBLIJVEND! 

psychologist-1015488_640_edited.png

Hypnotherapie
"Kort Traject"

Kort en effectief traject voor cliënten die geen enkele ervaring met hypnose hebben.

Inclusief:
 

 • 30 min. audio "Introductie hypnotherapie"

 • Audio thuistraining 

 • 3 keer een hypnosesessie.

  Week 1: Analyse en training. Leer en ervaar een diepe staat van hypnose. Ga  "in" en "uit" hypnose. Ontdek samen met de therapeut op welke manier je samen het beste resultaat haalt. Verwonder je over de mogelijkheden van je onderbewustzijn.
  De komende week oefen je dit dagelijks met behulp van een mp3. 

  Week 2: Therapie en Veranderwerk
  In de tweede sessie gebruikt je therapeut deze nieuwe vaardigheid om daadwerkelijk verandering aan te brengen in je belemmerende/storende/ziekmakende gedachtes, beelden en emoties. Voel en ervaar direkt de verandering

  Week 6: Voortgangssessie
  Na gemiddeld 4 weken bekijken we wat er goed of nog minder goed gaat. De veranderingen worden nogmaals bekrachtigd of je krijgt datgene wat er nog nodig is.

  * Vervolgsessies(indien nodig) kunnen tegen gereduceerd tarief geboekt worden. Alleen als er sprake is van dezelfde hulpvraag binnen 6 maanden. Het tarief voor het hele traject is € 275,-

ENKELE SESSIE

Voordeel voor ervaren cliënten

pexels-polina-kovaleva-5885737_edited_ed

Heb je al ervaring met hypnose? Dan past dit bij jou.

Losse sessies zijn bijzonder geschikt om snel spanning los te laten of een oplossing te vinden voor iets wat je bezig houdt. Sta je voor een examen of andere uitdaging? Dan kun je hiermee jezelf een zelfvertrouwen boost geven. Sommige cliënten komen een paar keer per jaar om even mentaal te "detoxen" of om te diep-ontspannen, wat in je normale staat bijna niet mogelijk is. Je kunt ook voor kiezen voor een "mental mini vacation" sessie. 

Heb je nog geen ervaring met hypnose?
Dan is dit een manier om veilig en snel te leren hoe dat werkt en voelt. Een prima manier om te ontdekken wat hypnose voor jou kan doen. 

Het tarief voor een losse sessie is € 100,--

HERHAAL SESSIES

Je mentale onderhoudsbeurt

Heb je binnen 6 maanden toch nog een sessie nodig? Bijvoorbeeld omdat er iets onverwachts of ingrijpends is gebeurd? Of heb je een sterre neiging dan gemiddeld om terug te vallen in je oude gedrag? Wil je je vaardigheid in zelfhypnose op peil houden?


Zolang het om hetzelfde issue gaat kun je voordeliger een vervolg- of herhaalsessie boeken. Er is dan geen intake of training meer nodig.

Het tarief voor herhaalsessies is € 90,-

HYPNOBAND

DE BEROEMDE VIRTUELE MAAGBAND

Heb je een BMI hoger dan 30? Zie je een risicovolle operatie niet zitten?
Heb je geen zin in levenslang suplementen slikken en doktercontroles? 

HYPNOCHANGE is gecertifeerd voor het plaatsen van de Hypnoband. 
Met deze virtuele maagband val je op de meest natuurlijke manier en vooral ook superveilig af. Geen gevaarlijke ingrepen, geen diëet en of "wonderpillen". 

De HYPNOBAND is niet alleen een virtuele maagband maar een traject van ongeveer 4 maanden. In verschillende hypnosesessies krijg je precies datgene aangereikt wat jij nodig hebt om succesvol gewicht te verliezen. Centraal staat je mentale gesteldheid, je mindset! Want ook jij weet dat dát het enige is wat bepaalt of jij de controle hebt of niet...toch? 

Het tarief voor het hele traject is € 599,--

Stop met Roken

Unieke service: 12 maanden nazorg-garantie!

Niemand word als roker geboren. Je hebt jezelf het roken aangeleerd en daar heb je erg je best voor moeten doen. Ondanks het verstikkende gevoel, het hoesten en misschien ook de misselijkheid of zelfs overgeven heb je niet opgegeven. Allemaal omdat je het zo graag wilde leren en mee wilde doen. Nu weet je dat het anders moet maar die gedachtes aan het niet meer mogen roken jagen je hartslag nú al omhoog. Heel je systeem verzet zich tegen die gedachte.
 

Maar dat hoeft niet zo te zijn. Wat als je de overtuiging zou hebben dat je gewoon kunt stoppen? Wat als blijkt dat die onrust in je lijf en hoofd er gewoon niet meer is? En hoe intenser je verlangen om te stoppen is, hoe gemakkelijker dit kan. Hoe we dat doen? Met de hulp van hypnose!
 

f.eu1_edited.png

"Nee dankje, ik ben een niet-roker"

 • Gratis kennismakingsconsult  (persoonlijk op de praktijk, telefonisch of  via een videoverbinding)
   

 • Audio thuistraining ter voorbereiding
   

 • Hypnotisch Word Een Niet-Roker experience
  Géén standaard hypnoseprotocol maar volledig "op maat" samengestelde sessie naar jouw persoonlijke behoefte en situatie. Wordt een niet-roker en leer IN HYPNOSE alles wat je nodig hebt om dat ook te blijven!
   

 • Incl. ondersteunende audio hypnose-sessies voor thuis. (twv €120,--)
   

 • Uniek in Nederland! Onze nazorgservice garantie!

  Niemand kan voorspellen wat er op je pad komt en hoe je daar mee om zult gaan. Je krijgt daarom deze zwart-op-wit garantie dat we je gratis helpen wanneer je binnen 12 maanden toch de controle dreigt te verliezen.

pexels-public-domain-pictures-41373 (1)_

FAST FEAR RELEASE 

 angst of fobie snel weg

Specifiek gericht op het wegnemen van de lichamelijk reacties(hartkloppingen, transpireren, "bevriezen" enz.) bij angst of een fobie. Je lichaam reageert niet meer op die angstwekkende gedachtes. Voel je weer vrij, kalm en "in control".
Bijzonder geschikt voor examenstress, fobie, spreken in het openbaar enz..

Inclusief:

 • 30 min. audio "Introductie hypnotherapie"

 • Audio thuistraining 

 • Intake/analysegesprek

 • 2 keer een hypnosesessie.

  Sessie 1: Voorbereiding en training.
  Leer en ervaar een diepe staat van hypnose. Ga diverse keren "in" en "uit" hypnose. Ontdek samen met de therapeut op welke manier je samen het beste resultaat haalt. Verwonder je over de mogelijkheden van je onderbewustzijn.

  Sessie 2: Therapie en Veranderwerk
  In de tweede sessie gebruikt de therapeut jouw nieuwe vaardigheden om veranderingen aan te brengen in je onbewuste processen. Samen tranformeren we de angstrespons in betere, gezondere reacties.

Let op: heb je al een positieve ervaring met hypnose of weet je dat je gemakkelijk in de trancestaat kunt komen? Kies dan voor een enkele sessie.

   Het tarief voor dit trajectje is € 195,--

CHRONISCHE KLACHTEN

Geen medische oorzaak gevonden?

f.eu1.jwwb_edited.png

Lijken je klachten geen aanwijsbare medische oorzaak te hebben?

Zoals bijvoorbeeld het Prikkelbaar Darmsyndroom, fybromyalgie, tinnitus, eczeem, ontstekingen, chronische pijn (rug/nek/hoofd), chronische vermoeidheid, slaapstoornissen en zelfs allergieën?Hebben de onderzoeken door specialisten en therapeuten niets opgeleverd? Heb je ook verschillende behandelingen geprobeerd zoals bijvoorbeeld met medicijnen, fysiotherapie, electrostimulatie, en/of een vorm van psychotherapie? Zie je het ook niet meer zitten om nog langer te praten of te blijven experimenteren met medicijnen?

 

Heel veel van onze cliënten met dit type klachten blijken één heel belangrijke overeenkomst te hebben; Ze hebben gedurende een lange aaneengesloten periode met spanningen, verdriet of stress geleefd, er zijn nog sporen van een trauma of hebben iets heftigs meegemaakt.

 

Door het altijd gespannen zijn, bezig zijn met je probleem, pijn, verdriet of onzekerheid en bijv. niet kunnen stoppen met denken verbruikt je brein enorm veel energie. Na een langere periode is stress een automatisme geworden waardoor het lichaam niet meer kan herstellen. Als dat ook bij jou het geval is durf ik te beweren dat jij ook altijd moe bent. 
 

Wanneer je niet op tijd hersteld gaat je lijf protesteren. Het laat je weten dat er iets niet in orde is. En dat kan op heel veel manieren. Met pijn, vermoeidheid, ontstekingen, huidproblemen, gewichtsverlies of andere onverklaarbare klachten. 

In dit traject leren we je hoe je dat automatische denken stopt. Je leert nieuwe (bewust en onbewuste) strategieën zodat je weer andere, gezondere keuzes kunt maken. Hoe je je brein en lichaam weer tot rust en in balans brengt zodat je snel kunt herstellen en je weer goed kunt voelen. En het meest bijzondere is dat je dat meestal al tijdens je eerste sessie zult ervaren! Je voelt hoe het is om bijvoorbeeld "het verleden achter je te laten" of je "geen zorgen te maken". Hoe het is om werkelijk ontspannen te zijn. Geen goed bedoelde adviezen waarbij niet verteld wordt HOE je dat dan moet doen. Maar LEREN én METEEN ERVAREN...

 

Dit traject bevat onder andere:

- Informatief consult GRATIS
- Audio thuistraining
- Intake
- 3 x hypnotherapie sessie
- Nazorggarantie tot 6 maanden na de laatste sessie.

Het tarief voor dit traject is € 275,--

BEHEERS ZELFHYPNOSE

Leer de meest perfecte methode!

pexels-monstera-7353060_edited_edited_ed

Leer in onze cursussen alles over zelfhypnose. Kies voor een individuele training of ga nog dieper met de workshops.

Ben je een professional? De masterclass bevat alles om jouw cliënten een van de meest gedegen methodes aan te kunnen leren.

 • Hierna weet je alles wat je nodig hebt over de werking van je brein en geest.

 • Ontdek waarom je onderbewustzijn bepaalt wat je doet.

 • Leer waarom je via "gezonde verstand" niet altijd alles kan    oplossen.

 • Wat hypnotische inducties, - taalgebruik, - fenomenen en      hypnotische suggesties zijn.

 • Ben je niet alleen getraind om in minder dan een minuut in hypnose gaan, maar...

 • weet jij ook hoe je de beste zelfsuggesties voor jou maakt en hoe je jouw hypnose effectief gebruikt.

 • Ben je zelfs in staat deze methode ook aan anderen te leren.

En nog heel veel meer...

 

We garanderen dat iedere deelnemer de staat van hypnose kan en zal ervaren!

 

 

Let op: de beleving van een diepe hypnotische staat kan leiden tot een intens gevoel van relaxatie, nieuwe inzichten en zelfs spirituele of mystieke beleving. Hypnose en zelfhypnose zijn geen magische "krachten" maar een vaardigheid die iedereen kan leren. Met deze vaardigheid is het mogelijke de interne hulpbronnen die we allemaal hebben aan te spreken ten behoeve van onze gezondheid, wensen en doelen. Gegarandeerde bijwerking: een intens gevoel van relaxatie en controle...

 


De cursussen kunnen worden gegeven in verschillende vormen zowel individueel als voor groepen vanaf 6 personen. Hij wordt periodiek aangeboden of op uw aanvraag georganiseerd. 

       

 

      Tarieven: 

 • Training individueel. Geen kennis vereist.                    € 195,-
  3 x 1,5 uur  (wekelijks)                                                      

 • Eén-sessie training.                                                        € 100,-
  Voor cliënten met ervaring met trance en suggesties.                 

 • Workshops Zelfhypnose                                                 € 175,-
  3 x 2,5 uur vanaf 6 personen. Geen kennis vereist.

 • Masterclass Zelfhypnose                                                € 175,-
  Eéndagstraining. Voor professionele hulpverleners!

  

Plan zelf je
gratis consult!

                   Een BMI hoger dan 30?

Voor ernstig overgewicht (bmi30+) hebben we de

            HYPNOBAND Virtuele Maagband

Een bijzonder traject van 4 tot 5 maanden waarin je een hypnotische maagband krijgt en alle begeleiding die je nodig hebt om succesvol weer op een veilig gewicht te komen.

Geen zware operaties, geen kans op complicaties, geen bijwerkingen en geen levenslange controle of suplementen slikken!

Want afvallen doe je niet met je maag maar met je brein...
 

Het tarief voor dit bijzondere traject is € 599,-

maagbandfolder.jpg
bottom of page