top of page

Klik op de pijl en beluister hier de mp3 "IntroductieHypnotherapie". In 25 minuten word je uitgelegd waarom en hoe hypnose werkt. Maar ook wat er nodig is om het beste resultaat te kunnen bereiken.  

Bekijk hier de behandelingsovereenkomst. Iedere cliënt wordt gevraagd deze te bekijken en voor akkoord te ondertekenen. Het bevat de algemene voorwaarden en de  afspraken tussen jou en je behandelaar.   

Plan zelf je
gratis consult!

Therapie Training & Coaching

Bekijk hier onze LICENTIE 2022.

HYPNOCHANGE is als senior therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging Collectief van Alternatief Therapeuten CAT en de beroepsgeschillencommissie BAT. We voldoen aan alle eisen zoals voorgeschreven in de WKKGZ.  

BEROEPSCODE CAT

Een CAT-therapeut belooft te handelen naar deze beroepscode.

 

Een CAT-therapeut handelt altijd naar het welzijn van de cliënt. In geen enkel geval worden behandelingen gegeven, producten voorgeschreven of therapieën toegepast die in strijd zijn met de Nederlandse wet. Er worden geen behandelingen gegeven, producten voorgeschreven of therapieën toegepast die een mogelijk gezondheidsrisico voor de cliënt met zich mee zouden kunnen brengen.

 

Een CAT-therapeut is zich bewust van de professionele relatie tussen therapeut en de cliënt en honoreert en respecteert deze altijd.

 

Indien een CAT-therapeut constateert dat de cliënt mogelijk een niet-gediagnosticeerde aandoening heeft, zal deze de cliënt altijd adviseren een bezoek te brengen aan een reguliere arts.

 

Alle persoonlijke informatie, zowel medisch als niet-medisch, die een CAT-therapeut verkrijgt wordt veilig en vertrouwelijk behandeld conform de wet AVG en het medisch beroepsgeheim.

 

Een CAT-therapeut respecteert het Collectief Alternatieve Therapeuten

CATvirtueelschild.png

Bekijk hier onze PRIVACY_STATEMENT conform het reglement van de Geschilleninstantie Alternatief Therapeuten.

Plan zelf je
gratis consult!

bottom of page