top of page
 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn

Plan zelf je
gratis consult!

Therapie Training & Coaching

20210719_135245.jpg
20210719_141148.jpg
20210719_141509.jpg

THERAPIE
"Heel anders..."

TRAINING
"Leer anders.."

 • BASISCURSUS HYPNOSE

 • WORKSHOP ZELFHYPNOSE

 • KENNISMAKEN MET HYPNOTHERAPIE 

 • MINDFUL ZELFHYPNOSE 2.0

 • NLP GEDACHTETRAINING

COACHING
"Doe anders..."

HYPNOCHANGE PRESENTEERT:

Hypnose Demo Show
 

Praat nog lang na over deze beleving!

In mijn demonstraties speelt het publiek de hoofdrol. Ook jij kunt dan ervaren wat hypnose is en wat het voor jou kan doen. 

Boeiend, leerzaam en FUN!

 • ANGST

 • STRESS

 • FOBIE

 • SOMBERHEID

 • OVERPRIKKELING

 • PIEKEREN

 • PSYCHOSOMATISCHE KLACHTEN

 • PIJNMANAGEMENT

 • GEWICHTSCONTROLE

 • WORDT EEN NIET-ROKER

 • SLECHTE GEWOONTE 

 • ZELFVERTROUWEN

 • WEERBAARHEID

 • PRESTATIEVERBETERING

 • PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

IMAGINE
 

Heel anders...

Misschien ben neerslachtig of angstig, onzeker over de toekomst, heb je chronische problemen of heb je gewoon het gevoel dat je niet het leven leidt dat je wilt leiden. Wat je behoefte ook is, ik ben hier om je verder te helpen.

Hypnotherapie is een proces van ervaren, leren en voelen. In mijn sessies leer ik je hoe het anders kan. Ik heb al het gereedschap en de professionele ervaring om je weer op de rails te helpen. Zo bekeken ben ik meer je leraar dan je therapeut.

In vergelijking met veel reguliere therapieën besteden we weinig tijd aan het analyseren van wat er niet goed met je is of wat je fout doet. We gaan dat samen heel anders doen: we zetten niet je probleem of pijn centraal, maar datgene wat jou wél helpt. Positieve, helpende beelden, ervaringen, kennis en emoties. 

Dus geen negatieve herbelevingen! Die rotgevoelens heb je al genoeg gehad. 

 

Jij weet allang dat je meer stil moet staan bij wat er wel goed is. Vaker moet genieten van een wandeling of actiever moet zijn. Jij weet ook wel dat je het verleden achter je moet laten, een plekje moet geven. Meer zelfvertrouwen moet hebben of je moet focussen op leuke dingen...toch? Maar hoe doe je dat als je hoofd en lijf vol lijkt te zitten met die rotgedachtes en gevoelens? Herkenbaar?

Ik vertel je niet alleen WAT je moet doen maar leer je HOE je dat kunt doen. Ik leer je HOE je iets een plekje geeft, HOE zelfvertrouwen aanvoelt, HOE je weer kalmte en rust kunt voelen of minder bezig kunt zijn met je klachten. Je ervaart weer hoe het is om vrij te zijn van angst, stress of die onrust.

We maken met de hulp van hypnose en hypnotherapie weer verbinding met de delen van je brein die verantwoordelijk zijn voor bijvoorbeeld kalmte en rust, stilte in je hoofd, je zelfbeeld en zelfvertrouwen. We halen alles wat jou helpt naar voren en vervolgens laat ik je zien en voelen HOE het daarmee echt heel anders kan. En dat kan ook nog eens veel sneller dan je dacht. Al in de eerste sessie weet jij dat werken aan je geestelijke gezondheid ook heel anders kan. En dat voelt gewoonweg SUPER!

NIET PRATEN MAAR VEEL MEER ERVAREN, VOELEN EN LEREN 

20210929_145438_edited_edited_edited_edi

Plan hier je gratis en vrijblijvende consult

Twijfels of vragen?
Ga naar contact of bel 0492 - 380548

MEER WETEN?

Wat onze cliënten zeggen:

Alex uit Gemert

Paniekstoornis / stress

“Het is fantastisch. Ik heb geen enkele aanval meer gehad. Ik begin de dag ontspannen. Ben ook veel geduldiger. Eerst was ik altijd bezig met wat er allemaal MOEST. Nu MAG ik veel meer. Wat ik bij je geleerd hebt pas ik iedere dag toe. Het is een soort mantra geworden. Het bizarre is dat ik ook op andere vlakken veel meer voel. Wat ik lang kwijt ben geweest is weer terug.”

Meike uit Deurne

Emetofobie

"Hoi Will, even een update. Dankzij jou ben ik nu precies een jaar fobievrij en kan alles weer doen. Ik ben nu zelfs met mijn kinderen bij Toverland waar we een jaarabonnement hebben afgesloten. Vorig jaar kon ik ze niet eens zelf in bad doen. Wie had dat gedacht.”

Kelly uit Eindhoven

Sociale angsten

"Bedankt dat je bij mij thuis hebt willen komen.  Ik had gisteren die  thuisafspraak met de GGZ en heb haar verteld over de sessie en dat ik nu wel weer gewoon naar buiten durf. En dat ik de laatste zeven maanden geen baat heb gehad bij de hulp van de ggz. Alleen de angstremmer hielp binnenshuis wel wat. Haar enige opmerking was dat ze "zich er niets bij kon voorstellen" :)

Daan uit Boekel

Prikkelbaar Darm Syndroom

"Van tevoren vond ik het een beetje spannend, maar ik had thuis al de thuistraining gedaan van iedere dag een kwartier. Het was juist heel ontspannend. Geestelijk moest je je goed concentreren op de stem. Het was prettig.

Na de eerste sessie voelde ik me al meteen heel goed. De buikpijn was al meteen weg en het voelde ook alsof ik direct meer zelfvertrouwen had en ik was opgewekt. Ik denk nu ook anders."

Ron uit Best

Stress/overprikkeld/piekeren

"Na de sessie kon ik voor het eerst in heel lange tijd weer genieten van het wandelen door het bos. Het was erg vreemd maar ik zag en hoorde letterlijk veel meer. Alsof er weer ruimte voor was in mijn hoofd. Wat je voor mij gedaan hebt is eigenlijk onbetaalbaar."

Sandra uit Helmond

Spanningen en angsten

"Even snel een berichtje voordat ik de laatste werkdag van dit jaar in ga. Naast heel veel rust (het valt zelfs de kinderen op), ben ik vorige week (na mezelf streng toegesproken te hebben) voor het eerst via de snelweg én de Berenkuil (mijn grootste angst ooit) naar een concert in Eindhoven gereden. Ben aangenaam verrast door de neveneffecten."

20210929_145438_edited_edited_edited_edi

Boek hier je gratis en vrijblijvende consult

Twijfels of vragen?
Ga naar contact of bel 0492 - 380548

Weten of jij dit ook kunt?

RHtransparant.png
logo_edited_edited.png
logohypnoworldklein_edited.png
CATvirtueelschild_edited.png
GATVirtueelschild.png
bottom of page