top of page

 0492-380548               Bogerd 29, 5422BC Gemert      info@hypnochange.nl

LOGO van HYPNOCHANGE

HYPNOCHANGE

Hypnotherapie Training & Coaching
 

PRAKTIJK VOOR COMPLEMENTAIRE  GEZONDHEIDSZORG

Gezondheid en Welzijn

HYPNOTHERAPIE
&

COACHING

Persoonlijke Ontwikkeling

CURSUSSEN

&

WORKSHOPS

Informatie en Beleving

Service Name

INTERACTIEVE LEZINGEN

DEMONSTRATIES

STRAATHYPNOSE

Welkom bij HYPNOCHANGE, de plek waar positieve verandering begint!

 

Mijn naam is Will van den Boom, een ervaren en gediplomeerd hypnotherapeut met een passie voor het helpen van mensen bij het creëren van blijvende en positieve transformaties in hun leven.
 

Bij HYPNOCHANGE bied ik je een veilige en ontspannen omgeving waarin je de kracht van hypnose en hypnotherapie kunt ervaren. Hier draait alles om het snel en effectief ontwikkelen van nieuwe, helpende en helende patronen. Al een enkele sessie kun je de positieve invloed op je brein en lichaam voelen. Alle therapie, training en coaching is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en technieken in hypnotherapie, neurowetenschappen en gedragsveranderingsleer.  Ik ben gespecialiseerd in het aanpakken van angst, stress en chronische klachten zonder medische diagnose (SOLK).  Daarnaast verzorg ik cursussen, workshops, Interactieve lezingen en demonstraties voor professionele hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg en overige geïnteresseerden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logo Geschillen Alternatief Therapeuten

"Als CAT-therapeut val ik onder het Wkkgz-klachtrecht en GAT-tuchtrecht van de Geschilleninstantie Alternatief Therapeuten. Klik op het logo hiernaast voor meer informatie."

Plan nu zelf je gratis consult

Bij HYPNOCHANGE staat niet alleen de klacht centraal, maar de volledige mens en zijn omgeving.
Samen richten we ons op heelwording in de breedste zin van het woord, waarbij jij als persoon met betekenis en waarde centraal staat. Ik nodig je uit om de mogelijkheden van hypnotherapie te ontdekken en te ervaren hoe het ook jou kan helpen.                            

Heb je nog vragen?
Ga naar 
contact of bel 0492 - 380548

  Gecertificeerd

EXPERTISE CENTRUM

Schermafbeelding 2024-04-02 095344.png

Zonder twijfel het BESTE en MEEST COMPLETE
Word een Niet-Roker programma
dat in Nederland beschikbaar is!

- GRATIS E-BOOK, ZELFHYPNOSE AUDIO EN WEBINARS -

Wat onze cliënten zeggen:

Meike uit Deurne

Emetofobie

Titel

"Hoi Will, even een update. Dankzij jou ben ik nu precies een jaar fobievrij en kan alles weer doen. Ik ben nu zelfs met mijn kinderen bij Toverland waar we een jaarabonnement hebben afgesloten. Vorig jaar kon ik ze niet eens zelf in bad doen. Wie had dat gedacht.”

Daan uit Boekel

Prikkelbare Darmsyndroom

Titel

"Van tevoren vond ik het een beetje spannend, maar ik had thuis al de thuistraining gedaan van iedere dag een kwartier. Het was juist heel ontspannend. Geestelijk moest je je goed concentreren op de stem. Het was prettig.

Na de eerste sessie voelde ik me al meteen heel goed. De buikpijn was al meteen weg en het voelde ook alsof ik direct meer zelfvertrouwen had en ik was opgewekt. Ik denk nu ook anders."

Alex uit Gemert

Paniekstoornis

Titel

“Het is fantastisch. Ik heb geen enkele aanval meer gehad. Ik begin de dag ontspannen. Ben ook veel geduldiger. Eerst was ik altijd bezig met wat er allemaal MOEST. Nu MAG ik veel meer. Wat ik bij je geleerd hebt pas ik iedere dag toe. Het is een soort mantra geworden. Het bizarre is dat ik ook op andere vlakken veel meer voel. Wat ik lang kwijt ben geweest is weer terug.”

Ron uit Best

Stressstoornis

Titel

"Na de sessie kon ik voor het eerst in heel lange tijd weer genieten van het wandelen door het bos. Het was erg vreemd maar ik zag en hoorde letterlijk veel meer. Alsof er weer ruimte voor was in mijn hoofd. Wat je voor mij gedaan hebt is eigenlijk onbetaalbaar."

Kelly uit Eindhoven

Sociale Angststoornis

Titel

"Bedankt dat je bij mij thuis hebt willen komen.  Ik had gisteren die  thuisafspraak met de GGZ en heb haar verteld over de sessie en dat ik nu wel weer gewoon naar buiten durf. En dat ik de laatste zeven maanden geen baat heb gehad bij de hulp van de ggz. Alleen de angstremmer hielp binnenshuis wel wat. Haar enige opmerking was dat ze "zich er niets bij kon voorstellen" :)

Sandra uit Helmond

Angststoornis

Titel

"Even snel een berichtje voordat ik de laatste werkdag van dit jaar in ga. Naast heel veel rust (het valt zelfs de kinderen op), ben ik vorige week (na mezelf streng toegesproken te hebben) voor het eerst via de snelweg én de Berenkuil (mijn grootste angst ooit) naar een concert in Eindhoven gereden. Ben aangenaam verrast door de neveneffecten."

Bedrijfsinfo

HYPNOCHANGE Heel anders...
Praktijk voor Complementaire GGZ
Bogerd 29, 5422 BC  Gemert
tel: 0492-380548
info@hypnochange.nl
https://www.hypnochange.nl
kvk:    80566367
bank: NL09 KNAB 0601 5374 83

About me

Sinds 2010 is Will van den Boom actief met hypnose en hypnotherapie. In 2016 richtte hij HYPNOCHANGE op. Volledig gediplomeerd en gedegen opgeleid conform de PLATO-eisen, is hij aangesloten bij de beroepsvereniging CAT en erkend als senior hypnotherapeut. We voldoen aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen.

Logo Collectief Alternatief Therapeuten
Logo PLATO
Logo Register Hypnotherapeut
Logo Hypnoband

Downloads

bottom of page